in ,

“Harry Potter”ın Yıldızı Daniel Radcliffe, “Deadpool 3” Filmine ‘Gizemli’ Bir Rolle Katıldı

Daniel Radcliffe, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen “Deadpool 3” filmine dahil oldu. “Harry Potter”ın başrolünün yapımda hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Daniel Radcliffe - Deadpool 3 Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Daniel Radcliffe, Marvel Sinematik Evreni’ne adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü aktör gizemli bir rolle Deadpool 3 kadrosuna dahil oldu.

Başrolünde Ryan Reynolds’ın yer aldığı ilk Deadpool filmi 2016’da vizyona girdi. Yetişkinlere yönelik mizahı ve kurgusuyla diğer süper kahraman yapımlarından ayrılan filmin devam macerası 2018’de çıktı. Ardından Fox’un el değiştirme süreciyle birlikte yapım da karmaşık bir geleceğe merhaba demiş oldu.

Disney çatısı altına geçen Deadpool’un aynı tonları koruyup koruyamayacağı merak edilirken yapımcı cephesinden 18+ yaş sınırı duyurusu birçok izleyici tarafından olumlu karşılandı.

- Reklam -

Daniel Radcliffe - Deadpool 3 Kadro

Hugh Jackman’ın Wolverine rolünü yineleyeceği Deadpool 3’ten dikkat çeken son gelişme ise Harry Potter serisinin başrolü Daniel Radcliffe’in kadroya katılması oldu. Daniel Richtman’ın aktardığına haberde başka herhangi bir detaya yer verilmedi.

Daniel Radcliffe, “Deadpool 3” Filminde Genç Wolverine’e Hayat Verebilir

Daniel Radcliffe’in hangi rolle yapıma dahil edildiği şimdilik sır gibi saklansa da tahminler İngiliz aktörün Wolverine’in gençliğine hayat vereceği yönünde.

Radcliffe, Ekim 2022’de The View’a verdiği bir demeçte söylentilerin çıkış kaynağı hakkında konuşmuştu. Ünlü oyuncu çizgi romanlarda Wolverine’in boyunun kısa olduğunu hatırlatmış ve kendisinin de kısa bir oyuncu olması nedeniyle şakayla karışık bu rolle sık sık anıldığını ifade etmişti.

Oyuncu hakkındaki en popüler teori onun bir Wolverine varyantlarından biri oynayacağı yönündeydi. Bu, Radcliffe’in planlanan X-Men reboot’unda Logan rolünü Hugh Jackman’dan devralmak için Marvel’in radarında olduğunu iddia eden başka bir söylentiden kaynaklanıyordu.

Daniel Radcliffe - Deadpool 3 Wolverine

- Reklam -

Bununla birlikte Radcliffe’in yapımda yer alması, yalnızca eğlenceli bir cameo olarak da kayıtlara geçebilir. Ayrıca aktörün tamamen farklı bir rolle de Deadpool 3 sahnesine çıkabileceği göz önünde bulundurulan ihtimallerden.

Shawn Levy tarafından yönetilen film; Wilson ve Wolverine’in çeşitli alternatif gerçekliklerini ve zaman çizelgelerini ziyaret etmeleri nedeniyle “çoklu evrenler” açısından The Flash filmiyle benzeşiyor.

Storm, Cyclops ve Jean Grey gibi X-Men karakterleri ile Gambit’in bir başka versiyonu da yapımda yer alması beklenen isimler arasında.

Deadpool 3 filmi başka bir erteleme kararıyla karşılaşmazsa 3 Mayıs 2024’te vizyona girecek.

Daniel Radcliffe’i Deadpool 3 kadrosunda görme fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Maxblizz, Comic Book Movie

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Umarım Gambit rolü ile gelir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

N.C. Wyeth Kayıp Tablosu

İkinci El Mağazasından 4 Dolara Satın Alınan Tabloya 250.000 Dolar Paha Biçildi

David Tennant "Doctor Who"ya Neden Geri Döndüğünü Açıkladı

David Tennant Yıllar Sonra “Doctor Who”ya Neden Geri Döndüğünü Açıkladı