in ,

Neil Gaiman, “Good Omens”ın 2. Sezonun Bir Köprü Görevi Göreceğini Belirtirken 3. Sezona Göz Kırptı

Good Omens 3. sezon yolda olabilir. Neil Gaiman, 2. sezonun bir tür köprü olarak tasarlandığını açıkladı.

Good Omens 3. Sezon Planlar Dahilinde: Neil Gaiman Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Neil Gaiman, Good Omens 3. sezon hakkında ilk defa konuştu. Ünlü yazar, 2. sezonun bir tür köprü görevi gördüğünü ve Prime Video’nun onay vermesi halinde yapımın son bir sezonla final yapacağını açıkladı.

Prime Video için başlangıçta bir mini dizi olarak tasarlanan Good Omens, ilk sezonunda Neil Gaiman ve Terry Pratchett’in aynı adı taşıyan kitabına dayanıyordu. Ancak kısa süre önce yayınlanan 2. sezon tamamen orijinal bir hikâyeydi. Şimdi ise Gaiman, yazar Pratchett ile birlikte yazmak istedikleri, ancak daha önce yayınlanmamış olan Good Omens devam kitabı üzerine 3. sezonun temelleneceğini doğruladı.

Gaiman’ın açıklamasına göre 2. sezon, aslında 3. sezon için bir köprü niteliğinde olacak. Dizinin sonunda Aziraphale (Michael Sheen) ve Crowley (David Tennant) ayrı yollara giderken, hikâyenin yeni bir aşamasına işaret ediliyor. Aziraphale, görevlendirildiği yeni göreviyle meşgul oluyor. Bu sırada Crowley’nin Cennet ve Cehennem’e olan bağlılığını terk etmesi de dikkat çekici bir gelişme olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

- Reklam -

Good Omens 3. Sezon Planlar Dahilinde: Neil Gaiman Konuştu

Good Omens 3. Sezonda Neler Olabilir?

Good Omens 3. sezonunda Aziraphale’ın bu yeni görevini üstlenirken ve Crowley ile ilişkisini nasıl geliştireceğini keşfederken neler yaşayacağı merakla bekleniyor. Eğer Prime Video onay verir ve 3. sezon hayata geçerse, bu durum Gaiman ve Pratchett’in asıl niyeti olan devam kitabını da hayata geçirecek anlamına gelir. Böylece Aziraphale ve Crowley’nin hikâyesi sonunda tamamlanmış olacak.

Ancak detaylar hâlâ belirsizliğini koruyor. 3. sezonun Armageddon olaylarının yepyeni bir versiyonunu içerebileceği düşünülüyor. Yine de izleyicilerin onay gelse dahi nasıl bir finalle karşılaşacaklarını görmeleri için bir süre daha beklemesi gerekebilir. Çünkü 1. sezonla 2. sezon arasında dört yıl gibi bir zaman geçmişti.

Good Omens hayranları umut verici açıklamaların ardından Neil Gaiman’ın, Aziraphale ve Crowley’nin epik hikâyesine tam anlamıyla son verecek olan 3. sezonun yakın bir gelecekte gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor.

- Reklam -

Neil Gaiman, "Good Omens"ın 2. Sezonun Bir Köprü Göreceğini Belirtirken 3. Sezona Göz Kırptı

Şu an için her şey planlı gibi gözükse de Gaiman 3. sezonu henüz yazmadığını, Hollywood yazarları ve oyuncuları grevde olduğu için şu anda başka bir şey üzerinde çalışmadığını da sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

Good Omens 3. sezon ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk sezon çok iyiydi. Merakla bekliyordum. Köprü görevi görmesi açıkçası beni biraz düşündürse de yine zevkle izlerim gibi duruyor.

  2. Avatar for silence silence dedi ki:

    İkinci sezonu bitsin artık diye diye izledim. Sezon olmazsa da olurdu. Ne anlattı, neye yaradı hiç bilmiyorum. Günümüzün moda akımı yine en ön planda. Bu sezondan sonra üçüncü sezon olmaz diye düşünüyorum. Olsa da izler miyim bilmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

OceanGate Venüs Planları

Titanik’te Yeni Bir Faciaya Sebep Olan OceanGate Şirketinin Kurucusu, Venüs’e 1.000 Kişilik Koloni Kurmak İstiyor

Fare Gıdıklama Deneyi İnsanlarla Benzer Sonuçlar Verdi

Araştırmacılar Bilim için Fareleri ‘Gıdıkladı’: Kemirgenler Oyun Sırasında İnsanlarla Benzer Davranışlar Gösteriyor