in ,

Ryan Gosling “Doctor Who”nun Yeni Sezon Kadrosunda Yer Alabilir

Ryan Gosling “Doctor Who”nun yeni sezonunda yer alabilir. Ünlü oyuncunun Ncuti Gatwa’lı 14. sezonda konuk oyuncu olarak katılacağı iddia ediliyor.

Ryan Gosling Doctor Who Kadrosuna Katılabilir
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who hayranları için heyecan verici bir haber geldi. Ünlü Hollywood aktörü Ryan Gosling, uzun süredir devam eden bilimkurgu dizisinin Ncuti Gatwa’lı yeni sezonunda yer alabilir. Ortaya atılan yeni iddialar Gosling’in popüler dizide rol alacağına dair güçlü işaretler veriyor.

BBC’nin sevilen dizisi Doctor Who bugüne dek birçok ünlü konuk oyuncuyu ağrıladı. Şimdiye kadar Kylie Minogue, Andrew Garfield, Bill Nighy, Carey Mulligan ve James Corden gibi isimler bu dizinin konuk oyuncuları arasında yer aldı. Şimdi ise bu uzun listeye Ryan Gosling’in ismi eklenmiş olabilir.

Gosling’in Doctor Who’ya katılacağına dair ilk söylentiler geçen yıl ortaya atılmıştı. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı. Şimdi de The Sun’ın haberine göre Ryan Gosling dizinin yeni sezonunun bir bölümüne konuk oyuncu olarak katılacak. Gosling’in diziye katılması büyük bir başarı ve önemli bir kazanç olarak yorumlanıyor. Ancak hangi karakteri canlandıracağı veya hangi bölümde yer alacağı henüz netlik kazanmış değil.

- Reklam -

Ryan Gosling "Doctor Who"nun Yeni Sezon Kadrosunda Yer Alabilir

Ryan Gosling “Doctor Who”nun Dünyanın En Havalı Dizisi Olduğunu Söylemişti

Ryan Gosling’in Doctor Who hayranlığı da bilinen bir şey. Daha önce Ncuti Gatwa’nın Doktor olarak giydiği bir tişörtle poz vererek diziye olan sevgisini göstermişti. Gosling, Gatwa ile Barbie filmi setinde tanıştığında Doctor Who’nun dünyadaki en havalı dizi olduğunu bizzat Gatwa’nın karavanına gelerek söylemişti.

43 yaşındaki oyuncunun diziye katılmış olma ihtimali Doctor Who hayranlarını heyecanlandırdığı gibi Gosling’in diziye olan bağlılığını da gösteriyor. Ancak henüz resmi bir açıklama olmadığı için habere yine de temkinli yaklaşmak gerekiyor. Diziye konuk oyuncu olarak mı katılacak yoksa ileride de gözükecek türden daha farklı bir rolde mi yer alacak gibi sorular belirsizliğini koruyor.

Henüz Resmiyet Kazanmadı

Ryan Gosling "Doctor Who"nun Yeni Sezon Kadrosunda Yer Alabilir

- Reklam -

Bu heyecan verici gelişmelerin ardından Doctor Who hayranları, Gosling’in Doctor Who dünyasına katılışıyla ilgili daha fazla ayrıntıyı merakla beklemeye devam ediyor. Sosyal medyada yaptıkları yorumlarla şimdiden ünlü aktörün diziye ne tür bir katkı sağlayacağını görmek için sabırsızlanmaya başladıklarını belli ediyorlar.

Doctor Who 14. sezon öncesi 60.yıldönümünü bu sonbahar yayınlayacağı 3 bölüm ile kutlamaya hazırlanıyor. Hayranlar 15. Doktor Ncuti Gatwa’yı izlemeden önce bir 14. olarak bir kez daha David Tennant’ı izleyebilecekler. 14. sezonun 2024 yılı içerisinde yayımlanması bekleniyor.

Ryan Gosling’in Doctor Who dünyasına konuk oyuncu olarak katılması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından son gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Radio Times

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Okyanus Dibinde Tuhaf Altın Küre Bulundu

Okyanus Dibinde Bulunan Altın Renkli Tuhaf Küre Bilim İnsanlarını Şaşkına Çevirdi: “Dünya Dışından Olabilir”

Roblox Sonunda PlayStation'a Geliyor

Dünyanın En Popüler Oyunlarından Biri PlayStation’a Geliyor