in , , ,

“Demon Slayer” Animesinde Büyük Final Beyaz Perdeye Geliyor: “Infinity Castle” Üçlemesi Duyuruldu

Demon Slayer: Infinity Castle sinema filmleri duyuruldu. Kimetsu no Yaiba’nın 4. sezon finaliyle birlikte maceranın üç yeni devam filmiyle final yapacağı kesinleşti.

Demon Slayer: Infinity Castle Anime Film Üçlemesi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer: Infinity Castle filmleri geliyor. Kimetsu no Yaiba 4. Sezon finali sonrası yayınlanan bir fragman, maceranın Muzan’ın sonsuzluk kalesinde geçeceği üç önemli film ile sinemalara geleceğini gösteriyor.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba serisi 4. sezon finalinin hemen ardından hayranları için heyecan verici bir haberle geri dönüyor. Infinity Castle olarak bilinen serinin final hikâyesi, üç epik sinema filmi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Duyuru Crunchyroll ve Sony Pictures Entertainment‘ın serinin uluslararası dağıtım haklarını almasıyla beraber geldi.

Crunchyroll CEO’su Rahul Purini, üçlemeyle ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Demon Slayer başından beri büyük bir fenomendi ve biz Crunchyroll olarak bu maceranın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu üçlemeyi büyük ekrana taşıyabilmek büyük bir heyecan ve sinemaseverler için gerçekten epik ve önemli bir kültürel olay olacağını düşünüyoruz.”

Demon Slayer: Infinity Castle Anime Film Üçlemesi Geliyor

Demon Slayer’ın sinema dünyasındaki başarısı daha önce Mugen Train ve Swordsmith Village gibi filmlerle kendini kanıtlamıştı. Şimdi ise bu başarının yeni zirvesi olan Infinity Castle filmleriyle devam edeceği kesinleşti. Mugen Train, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan anime filmi ve dünya çapında en çok kazanç sağlayan Japon filmi unvanlarını elinde tutuyor.

Demon Slayer: Infinity Castle filmleri Crunchyroll’un sinemadaki pazarını genişletme hamlesinin bir parçası olarak geliyor. Crunchyroll ve Sony Pictures Entertainment, Infinity Castle filmlerini Japonya hariç tüm dünya genelinde yayımlayacak. Tıpkı önceki iki filmde olduğu gibi yeni üçleme Türkiye’deki sinemalarda da gösterime girecek.

Demon Slayer: Infinity Castle Filmleri Geliyor – Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmler serinin son savaşına sahne olacak ve Tanjiro ile İblis Kral Muzan arasındaki büyük kapışmayı anlatacak. Tanjiro, Hashira ile geçirdiği zorlu eğitimlerin ardından kardeşi Nezuko’yu tekrar insana dönüştürmek ve ailesinin intikamını almak için Muzan’ın karargahı olan Infinity Castle’a giriyor. Üçlemenin her filmi Tanjiro ve arkadaşlarının bu amansız mücadelede başlarına gelecekleri anlatacak.

Fragman Hashira’ların üçlemede önemli bir yer tutacağını gözler önüne seriyor. Ancak henüz filmlerin çıkış tarihi ile ilgili bir detay bulunmuyor. Serinin ilk filmi muhtemelen 2025 yılı içerisinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Fragmanın yanı sıra filmler için bir poster de paylaşıldı:

Demon Slayer Infinity Castle Poster

Demon Slayer: Infinity Castle filmlerinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ismail Kadare Olum Haberi

Booker Ödüllü Arnavut Yazar İsmail Kadare 88 Yaşında Hayata Veda Etti

Hellboy: The Crooked Man Filminden İlk Fragman

Jack Kesy’li “Hellboy: The Crooked Man” Filminden İlk Fragman Yayınlandı