in , ,

“Demon Slayer”ın Son Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman

Demon Slayer’ın son filmi “To the Hashira Training” Türkiye’de vizyona giriyor. Yeni Kimetsu no Yaiba filminin çıkış tarihi fragmanla duyuruldu.

Demon Slayer'ın Son Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training filmi Türkiye’de vizyona girmek için gün sayıyor. İblis Keser‘in üçüncü beyaz perde macerası sonunda ülkemizde de sinemalardaki yerini almaya hazırlanıyor. Ayrıca 4. sezonun ilk bölümü de bu kapsamda yayınlanacak.

Hayranlar Demon Slayer‘ın önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak olan 4. sezonunu heyecanla beklerken, Türkiye’deki izleyiciler ilk olarak geçen şubat ayında Japonya’da ve diğer birçok ülkede vizyona giren To the Hashira Training filmini sinemada izleme şansı yakalıyor.

Demon Slayer'ın Son Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor

- Reklam -

Ailesi bir iblis tarafından öldürülen Tanjiro Kamado’nun, kalan tek küçük kız kardeşi Nezuko’yu bir iblise dönüştürdükten sonra tekrar insana dönüştürmek için çıktığı yolculuğu konu alan Demon Slayer, dünyanın en popüler manga ve animeleri arasında yer alıyor. Anime yolculuğuna ilk olarak Nisan 2019’da başlayan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi elde eden Kimetsu no Yaiba, şimdiye kadar üç sezona ve iki filme uyarlandı. Üçüncü filmi gecikmeli de olsa sonunda Türkiye’de vizyona giriyor.

Demon Slayer’ın Son Filmi Türkiye Vizyona Girmeye Hazırlanıyor: Peki Konusu Ne?

Bu dünya turu prömiyerinde, Swordsmith Village Arc adlı 3. sezonun 11. bölümü ilk kez sinemalarda gösterilecek. Bu bölüm, Tanjiro, Nezuko ve Üst Dörtlünün Hantengu ile şiddetli savaşını ve Nezuko’nun güneşe karşı zaferini içeriyor.

"Demon Slayer"ın Son Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman

- Reklam -

Ardından Hashira Eğitimi kısmının ilk bölümü gösterilecek. Bu bölümde de Hashiralar, Muzan Kibutsuji’ye karşı yaklaşan son savaşa hazırlık olarak baş karakterleri yoğun bir eğitime sokmaya başlıyor.

Demon Slayer’ın Son Filmi Türkiye Özel Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmandan da görüldüğü üzere Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training, 19 Nisan 2024 itibarıyla sinema salonlarındaki yerini alıyor. Filmi, Mugen Train filmini de Türkiye’ye getiren CGV Mars Dağıtım şirketi ülkemize getiriyor.

Demon Slayer’ın son filmine sinemalarda gitmeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Bradley Jon Snow Dizisi Rolü - Sam

“Game of Thrones” Yıldızı John Bradley, Jon Snow’u Anlatacak Yeni Dizide Oynama Fikrine Sıcak Bakmıyor

Daha Önce Görülmemiş Yeni Bir Galaksi Türü Gözlemlendi

Daha Önce Hiç Görülmemişti: Yeni Bir Galaksi Türü Gözlemlendi