in ,

“Game of Thrones” Yıldızı John Bradley, Jon Snow’u Anlatacak Yeni Dizide Oynama Fikrine Sıcak Bakmıyor

John Bradley, Jon Snow’u konu alacak yeni HBO dizisinde yer almayı düşünmüyor. Ünlü oyuncu “Game of Thrones”ta Samwell Tarly karakterini canlandırmıştı.

John Bradley Jon Snow Dizisi Rolü - Sam
- Reklam -
- Reklam -

John Bradley, yeni Game of Thrones dizisi Jon Snow’da yer almak istemediğini açıkladı. Ünlü oyuncu şu sıralar Netflix’in 3 Cisim Problemi uyarlamasındaki performansıyla adından çokça söz ettiriyor.

Kit Harington yakın gelecekte yeniden Westeros’a dönüş yapmaya hazırlanıyor. Ancak Harington’ın canlandırdığı Jon Snow karakterinin en yakın arkadaşı Samwell Tarly için bu durum geçerli olmayabilir. John Bradley, The New York Post’a verdiği yeni bir söyleşide Taht Oyunları spin-off’una geri dönmeye istekli olmadığını açıkladı.

2019’da final yapan Game of Thrones dizisinin ardından birçok spin-off geliştirme aşamasına alınmıştı. Bunlar arasında bitiş çizgisini ilk geçen Targaryen Hanedanlığı’nın Westeros’ta verdiği taht savaşını anlatan House of the Dragon olmuştu. Şimdilerde ön geliştirme aşamasında olan yapımlardan birisi de Jon Snow’u anlatacak bir spin-off. Bu diziyi diğer projelerden ayıran detay ise yapımın Game of Thrones’ta olanlardan öncesini değil, sonrasını konu alacak olması. Bu durum da dizide birçok tanıdık karakterin yer alabileceğini işaret ediyor.

- Reklam -

John Bradley Jon Snow Dizisi Rolü

Snow hakkındaki bir dizide, karakterin en yakın arkadaşlarından Sam’in de yer alma ihtimali birçokları için olası görülüyordu. Ancak 35 yaşındaki oyuncu bu olasılığını reddetti.

John Bradley, Jon Snow Dizisinde Yer Alma Fikrine Kapalı

John Bradley şunları kaydetti:

“David Benioff ve Dan Weiss 3 Cisim Problemi’nde bana oynamam için yepyeni bir karakter türü vermiş gibi hissediyorum. Bu da Samwell Tarly’nin kişiliğini ve o karakterle ilişkilendirdiğiniz bazı şeyleri ortadan kaldırdı.

“Sanırım şimdi o karakteri yeniden canlandırmaya kalksaydım, biraz geri adım atmış gibi hissederdim. Samwell Tarly ile o zamanki kadar kolay iletişim kurabileceğimden emin değilim.”

- Reklam -

Bradley; Game of Thrones’taki Samwell Tarly rolüyle ciddi bir çıkış yakalamıştı. Aktörün 3 Cisim Problemi’ndeki Jack Rooney rolü ise tamamen farklı bir profilde ve yapım içerisinde çok daha fazla ön plana çıkıyor.

John Bradley Jon Snow Dizisi Rol - Game of Thrones

Jon Snow, Game of Thrones’un finalinde kardeşlerini bir daha asla görememek üzere Duvar’a sürgün edilmişti. Karakterin nasıl bir geleceğe sahip olacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

John Bradley’nin açıklamalarını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Jon Snow dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for burjuva33 burjuva33 dedi ki:

    Dizinin öyle bir içinden geçtiler ki devam edilebilecek bi hali kalmadı. Kitabı eksiltmeden veya yorumlamadan diziye uyarlasalardı ve o şekilde dizi bitseydi. En az 10 tane yan dizi hikayesi çıkardı. Şimdi yapacakları her şey sıvamak olacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Grey's Anatomy 21. Sezon Onayı

“Grey’s Anatomy” Dizisi 21. Sezon Onayını Aldı

Demon Slayer'ın Son Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor

“Demon Slayer”ın Son Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman