in ,

“Grey’s Anatomy” Dizisi 21. Sezon Onayını Aldı

Grey’s Anatomy 21. Sezon için yeşil ışık yandı. ABC, TV tarihinin en uzun tıp dramasına ‘devam’ dedi.

Grey's Anatomy 21. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Grey’s Anatomy 21. Sezon onayı verildi. ABC’nin uzun soluklu dizisi yeni bölümleri ile ekran macerasına devam edecek.

Bugüne dek toplamda 4 Primetime Emmy ödülü kazanan Grey’s Anatomy dizisinde 20. sezon geçen mart ayında başladı. ABC, henüz 20. sezon ortasına gelmeden 21. sezon için resmi siparişi verme kararı alarak dizinin hayranlarını mutlu etti.

Ekran yolculuğuna 2005 senesinde başlayan yapım, bugüne dek 400’den fazla bölüm yayınladı ve TV tarihinin en önemli drama yapımları arasındaki yerini aldı. Shonda Rhimes’ın yaratıcılığını üstlendiği dizi, aradan geçen onca yıla rağmen IMDb’de 7,6 puan ortalamasını korumayı biliyor.

- Reklam -

Grey's Anatomy 21. Sezon Onayı ABC

Dizinin 20. sezonu, özellikle finale hazırlanan Station 19 spin-off’uyla yapacağı ortak bölümler açısından izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Grey’s Anatomy 21. Sezon Onayını Erkenden Aldı

Variety’nin aktardığına göre Grey’s Anatomy 21. sezon onayını hızlı aldı. Bu yenileme kararıyla birlikte yapımın TV tarihinde primetime’da yayınlanan en uzun soluklu tıp draması olma unvanı da pekişmiş oldu.

Amerikan televizyonunun temel yapı taşlarından biri hâline gelen dizi, hem sadık bir kitleye sahip hem de sürekli yeni izleyicileri kendisine bağlamayı başarıyor.

Dizinin önceki sezonlarında araştırma, kurgu ve yazarlık alanlarında deneyim kazanan Meg Marinis, 20. sezonda başyazarlık tacını Shonda Rhimes’tan alıyor.

Grey's Anatomy 21. Sezon

Rhimes yeni sezon onayı için hayranlara şu sözlerle teşekkür etti:

- Reklam -

Grey’s Anatomy hayranlarının sadakati ve sevgisi bizi tarihi bir 21. sezona sürüklüyor. Daha fazla minnettar olamazdım. Meg Marinis’in hikâye anlatımı diziyi dinamik, ilgi çekici ve canlı tutmaya devam eden bir hediye. Gelecek sezon için neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Dizi, stajyerlerin, asistanların ve uzman doktorların kişisel ve profesyonel ilişkilerini ve meslekte yükselme hikâyelerini konu alıyor.

Yapım bugüne dek Ellen Pompeo’nun canlandırdığı Meredith Grey’in stajyerlik günlerinden kariyerindeki yükselişine kadar olan süreci, meslektaşları ve akıl hocalarıyla olan ilişkilerini de ele alarak ekrana taşıdı. Pompeo hâlâ dizide yer alsa da kendisine eşlik eden birçok isim yenilenmiş durumda.

Yapımın oyuncu kadrosunda şu sıralar bulunan isimler arasında Chandra Wilson, James Pickens, Jr, Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr, Adelaide Kane, Midori Francis ve Niko Terho yer alıyor.

Dizinin 20. sezonu toplam 10 bölümden oluşacak. 21. sezon hakkında ise detaylar şimdilik belirsiz.

Grey’s Anatomy 21. Sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Bizleri Google News, Facebook, X ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joe Flaherty Hayatını Kaybetti

“Freaks and Geeks”in Yıldızı Joe Flaherty 82 Yaşında Hayatını Kaybetti

John Bradley Jon Snow Dizisi Rolü - Sam

“Game of Thrones” Yıldızı John Bradley, Jon Snow’u Anlatacak Yeni Dizide Oynama Fikrine Sıcak Bakmıyor