in ,

Denis Villeneuve İmzalı “Dune: Part Two”dan Karakter Posterleri Yayınlandı

Dune: Part Two karakter posterleri görücüye çıktı. Frank Herbert’ın kült bilimkurgu kitabından uyarlanan yapım vizyon için gün sayıyor.

Dune: Part Two Karakter Posterleri Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Dune: Part Two karakter posterleri yayınlandı. Denis Villeneuve’ün epik bilimkurgu destanı geri dönmeye hazırlanıyor.

Legendary ve Warner Bros. kısa süre önce merakla beklenen Dune 2 için bir dizi karakter posterini paylaştı. Denis Villeneuve tarafından yönetilen filme ait yeni posterler, devam macerasının nasıl ilerleyeceğine dair küçük ipuçları da taşıyor.

Posterlerde yer alan isimler sırasıyla şöyle: Paul Atreides rolünde Timothée Chalamet, Chani rolünde Zendaya, Lady Jessica rolünde Rebecca Ferguson, Gurney Halleck rolünde Josh Brolin, Stilgar rolünde Javier Bardem, Lady Margot rolünde Lea Seydoux, Prenses Irulan rolünde Florence Pugh, İmparator Shaddam IV rolünde Christopher Walken, Beast Rabban rolünde Dave Bautista, Feyd-Rautha Harkkonen rolünde Austin Butler ve Baron Harkkonen rolünde Stellan Skarsgård.

- Reklam -

İşte Dune: Part Two Karakter Posterleri

Dune: Part Two Karakter Posterleri Yayınlandı

Dune: Part Two Karakter Posterleri

Dune: Part Two Karakter Afişleri

Dune 2 Karakter Posterleri

Dune 2 Karakter Afişleri

- Reklam -

Dune: Part Two Filmi Ne Anlatıyor?

Frank Herbert’ün seriye ait ilk kitabının kalan kısmını işleyecek olan devam filmi, Harkonnen’lerin Arrakis’i Atreides Hanesi’nden devralmasının ardından yaşananları derinlemesine inceliyor. Dük Leto’nun ölümünden sonra Leydi Jessica ve oğlu Paul, Arrakis’in çöllerindeki göçebe Fremenlerin arasına sığınır. Fremen lideri Stilgar’ın rehberlik ettiği Paul, Muad’Dib olarak kadim bir kehaneti gerçekleştirmek üzere yola çıkar. Yolculuğu yeniden bağlantılarla, Gurney Halleck gibi figürlerle ittifaklar kurmakla ve vahşi bir Fremen savaşçısı olan Chani ile filizlenen bir aşkla iç içe geçer.

Ancak tehditkâr Baron Harkonnen ve acımasız yeğeni Rabban tarafından yönetilen Harkonnenler, Paul’ün direnişine tahammül etmeyi reddediyor ve misilleme yapmaya yemin ediyor. Acımasız Harkonnen kasabı Feyd-Rautha, güçlü Shaddam IV ve esrarengiz Prenses Irulan gibi yeni karakterleri tanıtan devam Dune: Part Two, baskın Harkonnen güçlerine karşı destansı bir çatışma vaat ediyor.

Sürükleyici bir evrenin arka planında geçen Dune 2, Paul’ün bir yandan kaderini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da Harkonnen’lerin müthiş gücüyle yüzleştiği destansı bir macera sunmaya hazırlanıyor.

Senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle aslında 31 Ekim 2023 tarihinde vizyonda olacak film, artık 15 Mart 2024 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Dune: Part Two hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eski Kitaplar Neden Güzel Kokar?

Eski Kitaplar Neden Güzel Kokar? İşte Karakteristik Kokuların Bilimsel Sırları

Kılıç ve Ayna ile Gömülen Kadın Savaşçı

Kılıç ve Aynayla Gömülmüştü: 2.000 Yıllık Gizemli Mezarın Savaşçı Bir Kadına Ait Olduğu Ortaya Çıktı