in ,

Netflix Dizisi “Elite” 8. Sezon ile Final Yapıyor

Elite 8. Sezon ile final yapma kararı aldı. Netflix’in İspanyol yapımı gençlik dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Elite 8. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Elite 8. Sezon ile ekranlara veda ediyor. Netflix dizisi final sezonu ile ekran yolculuğunu sonlandırma kararı aldı.

Darío Madrona (Vive cantando) ve Carlos Montero (El desorden que dejas) ikilisi tarafından yaratılan Elite Netflix’teki macerasına 2018 yılında başladı. Kısa zamanda platformun popüler yapımları arasına giren dizi, 8. sezon onayını geçen temmuz ayında almıştı. Şimdi ise bu uzun soluklu yolculuğun sonu ufukta gözüktü.

Netflix, dün X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada dizinin 8. sezonunun yapımın son sezonu olacağını duyurdu. İspanyol dramasının 7. sezonu ise 20 Ekim 2023 tarihinde prömiyeri yapacak.

- Reklam -

Elite 8. Sezon Final - Netflix

7. sezonun showrunner’ları arasında bulunan Jaime Vaca, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Elite’nin son sezonu olacak 8. sezonu çekiyoruz. Netflix’le birlikte artık diziyi bitirme zamanının geldiğini düşündük. Bunu büyük bir üzüntüyle söylüyorum çünkü harika oyuncularla tanıştığım, çalışmak istediğimiz tüm yönetmenlerle çalıştığımız ve son iki sezonda Maribel’e eşlik etme lüksüne sahip olduğumuz inanılmaz birkaç yıl oldu.

“Elite herkesin hayatını değiştirdi. Bizimle başlayan ve şimdi dünya yıldızı olmak üzere sıçrama yapmaya hazırlanan oyuncular var. Buna katkıda bulunmuş olmak ve bizi dünyanın her yerinde gördüklerini ve beğendiklerini bilmek gurur verici.”

Elite 8. Sezon ile Ekranlara Veda Ediyor

Elite’nin 8. sezonu, Netflix’in Ane Rot (Killer Book Club) ve Nuno Gallego (UPA Next) gibi yeni oyuncuları da duyurduğu temmuz ayında onaylanmıştı. Netflix İspanya’nın en uzun soluklu dizisi olan Elite, seçkin bir lisede okuyan bir grup işçi sınıfı öğrencisini ve onların daha varlıklı sınıftan arkadaşlarıyla olan ilişkilerini konu alıyor.

- Reklam -

Elite 8. Sezon Final Dizi

Dizinin yıldızları bu uzun soluklu maratonun belli noktalarında yapımdan ayrılsalar da son dönemde öne çıkan oyuncular arasında Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Álvaro de Juana, Ander Puig, Ana Bokesa, Nadia Al Saidi, Mirela Balic, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Alejandro Albarracín, Iván Mendes, Maribel Verdú ve Anitta yer alıyor.

Final sezonunun ise 2024 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

8. sezon hakkındaki tahminlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mermedusa: Tuhaf Deniz Kasabası 5 - Thomas Taylor

Tuhaf Deniz Kasabası Serisi “Mermedusa” ile Final Yapıyor

Beacon 23 Fragman - Hugh Howey

“Silo”nun Yazarından Yeni Bilimkurgu Dizisi Geliyor: “Beacon 23” için İlk Fragman Yayınlandı