in ,

Paranormal Korku Dizisi “Evil” 4. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte Yeni Sezondan İlk Fotoğraflar

Evil 4. sezon için ilk fotoğraflar yayınlandı. Paramount+ yapımı korku dizisi, yeni sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Evil 4. Sezon İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Evil 4. sezon ile Paramount+ imzalı korku dizisinde geri sayım sona eriyor. Paranormal olayları araştıran bir ekibi takip eden yapım, aldığı olumlu eleştiriler ile dikkat çekiyor.

2020’li yıllar boyunca TV’de birçok sevilen korku dizisi izleyiciyle buluştu. Ancak Robert King (The Good Fight, The Good Wife) imzalı Evil, aralarında en çok göz ardı edilen korku yapımlarından birisi oldu. Yeni yıl öncesi 4. sezon için ilk bakış kareleri yayınlayan yapım, geri dönüş için izleyicilerini heyecanlandırmayı hedefliyor.

Kilise tarafından zorlu bir göreve atanan rahip David Acosta’nın korku dolu hikâyesini takip eden Evil, merkezine paranormal olayları alıyor. Acosta’ya bu yolculukta klinik psikolog Katja Herbers eşlik ediyor. İkili gizemli olayları hem dini hem de bilimsel perspektif üzerinden değerlendirerek bir çözüm bulmaya çalışıyorlar.

- Reklam -

Evil 4. Sezon İlk Bakışlar

Evil 4. Sezon Hikâyeyi Yeni Bir Evreye Taşıyor

TVLine sitesi tarafından özel olarak yayınlanan bu yeni görüntüler, dizinin öne çıkan karakterlerine yeni bir bakış imkânı sağlıyor. Katja Herbers’ın canlandırdığı Dr. Kristen Boshard, Mike Colter’ın canlandırdığı David Acosta ve Aasif Mandvi’nin canlandırdığı Ben Shakir, “iyi ve kötü” arasında süregelen savaşla bağlantılı olabilecek gece vakalarını değerlendirmek üzere kilise tarafından tutulan, türün favori paranormal araştırmacı üçlüsü olarak yeniden iş başında.

Evil 4. Sezon

Paylaşılan görüntülerden ikisi onları her zamanki karanlık ortamlarında bir soruşturmanın ortasında tasvir ederken bir diğerinde Kristen elinde gizemli bir iç çamaşırı tutuyor.

Son iki görüntü kilisenin kendisine odaklanıyor ve artık tam teşekküllü bir rahip olan David garip bir günah çıkarma seansında bir kadının ayağını oldukça müstehcen bir şekilde duvara dayamasına şahit oluyor. Öte yandan hayranların favorisi Rahibe Andrea, Andrea Martian (Black Christmas), David çaresizce ona bakarken kilisenin ortasında elinde makasla duruyor. David’in inancı sorgulanmaya devam edecek ve Kristen’a karşı hisleri daha da hoyratlaştıkça cinsel arzuları da farklı bir boyuta taşınıyor.

Evil 4. Sezon Paramount Plus - Korku Dizisi

- Reklam -

Geçen yaz Hollywood’da gerçekleşen grevler nedeniyle hayranlar uzun zamandır 3. sezonun finalindeki sürprizin perde arkasını öğrenmeyi bekliyor.

Grev nedeniyle çekimler durdurulduğunda dizi 4. sezonun son bölümünün prodüksiyon aşamasındaydı. Sonbaharda grevlerin bitmesiyle beraber çekimler de hızlı bir şekilde tamamlandı.

Evil 4. Sezon Paramount Plus

Evil 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Evil 4. sezon için henüz resmi bir yayın tarihi belirlenmedi. Ancak yapımın 2024 yılının ilk ayları içerisinde Paramount+ platformu üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor. Şu anda Türkiye’de yayın yapmayan Paramount+’ın yakın gelecekte Türkiye’de de hizmete başlaması bekleniyor.

Evil 4. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Wilkinson Hayatını Kaybetti

“In the Bedroom”un Başrolü Tom Wilkinson 75 Yaşında Hayatını Kaybetti

Ren Geyikleri Uyku

Ren Geyiklerinin Geviş Getirirken Uyuyabildiği Ortaya Çıktı