in ,

Popüler Suç Dizisi “Fargo” 5. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte Yayın Tarihi ve Tüm Detaylar

Fargo 5. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Popüler suç ve gizem dizisi, 3 yıllık aranın ardından bir kez daha ekranlara dönüyor.

Fargo 5. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Fargo 5. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizinin yeni sezonu FX ve Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Popüler suç draması Fargo, uzun bir bekleyişin ardından hayranlarına 5. sezonuyla geri dönüyor. Ödüllü antoloji dizisi, yeni sezonunda Jon Hamm, Juno Temple ve Joe Keery gibi ünlü isimleri kadrosunda ağırlayarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizi boyunca Minnesota ve Kuzey Dakota’nın sıradışı karakterlerinin karmaşık hikâyelerine tanık olan izleyiciler, Fargo’nun 4. sezonunda Missouri’ye de yolculuk yapmışlardı. Joel ve Ethan Coen’in 1996 yapımı aynı adlı filminden esinlenen dizi, küçük Orta Batı kasabalarında geçen olayları gizem, karmaşa ve cinayetle birleştirerek izleyicilere sunuyor.

- Reklam -

5. sezonunun başrolünde Jon Hamm yer alıyor. Hamm, Kuzey Dakota’da Şerif Roy Tillman rolünde hayranların karşısına çıkacak. Hikâye, 2019 yılında geçiyor ve Roy Tillman, ev hanımı Dorothy “Dot” Lyon’ı (Juno Temple) yakalamak üzere çabalıyor. Dot, sıradan bir ev hanımı gibi görünse de aslında Minnesota ve Kuzey Dakota’da yetkililerden kaçan biri olarak buluyor kendini.

Fargo 5. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sherif Roy’un oğlu Gator (Joe Keery) ise babasının izinden gitmeye çalışsa da beklentileri karşılamakta zorlanıyor. Bu sırada “Ole Munch” adlı bir gezgin (Sam Spruell), Roy’a yardım etmeye çalışıyor.

Fargo 5. Sezon Tarihi Netleşti

Dot’un geçmişinden gelen sırlar onu rahatsız etmeye devam ederken, kocası Wayne (David Rysdahl) ise karısının sırlarını çözmeye çalışıyor. Wayne, “Queen of Debt” lakabını kazanmış kaynanası Lorraine Lyon’dan (Jennifer Jason Leigh) yardım alıyor. Lorraine, ülkenin en saygın Borç Tahsilat Ajansı’nın CEO’su olarak biliniyor. Dot, polisten kaçarken kaynanasının yardımını kabul ediyor ve Lorraine’un baş danışmanı (Dave Foley) durumu çözmek için adım atıyor.

Fargo 5. Sezon için meraklı bekleyiş yakında sona eriyor. Dizi, önceki sezonlarda olduğu gibi karmaşık karakterlerin dolu dolu bir ağını izleyiciye sunmayı hedefliyor. Bu süreçte Fargo eleştirmenlerin ilgisini çekmeyi başardı ve Emmy ile Altın Küre ödülü adaylığı ve heykelciği kazandı.

- Reklam -

Fargo 5. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Üç yıl aradan sonra hayranlar 5. sezonun iki bölümlük prömiyerini 21 Kasım 2023 tarihinde FX kanalında izleyebilecekler. Daha sonra bölümler, yayınlandıktan sonraki gün Hulu platformunda da izlenebilecek. Yeni bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Fargo 5. sezon hakkında beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri sosyal medya ve Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hasbro, Film ve Dizi Sektörüne Adım Atıyor

Oyuncak Devi Hasbro, Film ve Dizi Sektörüne Adım Atıyor: Hasbro Entertainment Kuruluyor

Disney Plus İptal Kampanyası

Disney Plus için Dünya Çapında İptal Kampanyaları Düzenleniyor