in , ,

Adult Swim’in Animasyon Dizisi “Final Space” Macerasını Çizgi Roman Formatında Tamamlayacak

Final Space dizisi hikâyesini çizgi roman olarak sonlandıracak. Olan Rogers yapımın finali için Warner Bros. Discovery ile anlaştıklarını duyurdu.

Final Space Son Hikâyesini Çizgi Roman Hâlinde Anlatacak
- Reklam -
- Reklam -

Final Space dizisi hikâyesini başka bir formatta tamamlayacak. Dizinin yaratıcısı Olan Rogers maceranın çizgi roman formatıyla final vereceğini duyurdu.

Adult Swim’in kült animasyon dizisi Final Space, yıldızlararası maceralarla dolu üç sezon boyunca oldukça sadık bir izleyici kitlesi oluşturdu. Fakat Eylül 2021’de dizinin iptal edilmesiyle hikâyesi yarıda kesildi.

Son sezonu Haziran 2021’de yayınlanan dizinin yaratıcısı Olan Rogers, kısa süre önce yaptığı bir duyuru ile hikâyenin orijinal bir çizgi romanla kesin bir sonuca bağlanacağını duyurdu.

- Reklam -

Rogers, animasyon dizisinin resmi Twitter hesabında şunları paylaştı:

“Final Space’i bitirebilirim. Bu bir şaka değil. İki yıllık çabanın ardından Warner Bros. Discovery bana bir çizgi roman için lisans verdi. SON BÖLÜM bugün başlıyor!”

Final Space Son Hikâyesini Çizgi Roman Hâlinde Anlatacak

Açıklamayla birlikte yayınlanan videoda Rogers, Adult Swim’in sahibi olan Warner Bros. Discovery ile yaptığı anlaşmanın uyarıları da dahil olmak üzere proje hakkında daha fazla ayrıntıya girdi.

Final Space Macerasının Son Hikâyesi Olacak “The Final Chapter” Ön Siparişe Çıktı

Final Space: The Final Chapter şu anda 10 bin kopya ile sınırlı ve dijital sürümü olmayan tek seferlik bir yayın olacak. Ayrıca yalnızca doğrudan kitabın web sitesinden satın alınabilecek. Yani Amazon’da veya çizgi roman mağazalarında bulunmayacak. Bu durumda çizgi romanın dilimize çevrilmesi de biraz zor gibi görünüyor.

- Reklam -

Bu belirgin olumsuzluklara ve her şeyi tatmin edici bir sonuca bağlamanın “çılgınca zorluğu” olarak adlandırdığı şeye rağmen Rogers, astronot Gary Godspeed ve uzaylı arkadaşı Mooncake’in hikâyesine bir son verebileceği için oldukça coşkulu gözüküyor. Çizgi romanın seriye yakışan bir final sunacağının  sözünü veren Rogers, “Bu hikâyede tamamlanması gereken çok şey var, bu yüzden sayfa sayısının oldukça kabarık olacağını tahmin ediyorum,” diyor. Ayrıca 125 dolardan satılacak olan kitabın her kopyasının kişisel olarak imzalanacağını da belirtti.

Final Space: The Final Chapter

2024 yılında yayımlanacak Final Space: The Final Chapter şu anda finalspaceends.com adresinden ön sipariş verilebilir durumda yer alıyor.

Final Space’nin maceralarına çizgi roman formatında devam edecek olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gorevimiz Tehlike 7 Ilk Bakis

“Görevimiz Tehlike” Serisinin 7. Filmi “Dead Reckoning”den Yeni Fotoğraflar Yayınlandı

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Yorumları

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” için İlk Yorumlar Gelmeye Başladı: “Endgame Sonrası En İyi Marvel Filmi”