in ,

“Görevimiz Tehlike” Serisinin 7. Filmi “Dead Reckoning”den Yeni Fotoğraflar Yayınlandı

Görevimiz Tehlike 7 filmi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” yakında vizyona girecek.

Gorevimiz Tehlike 7 Ilk Bakis
- Reklam -
- Reklam -

Görevimiz Tehlike 7 filmi ufukta gözüktü. Tam adı Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm) olarak duyurulan yapım için geri sayım başladı.

İlk fragmanı geçen yıl mayıs ayında yayınlanan, Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri ciddi şekilde aksayan yapım; uzun bekleyişin ardından beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor. Filme dair geri fotoğraflar, Entertainment Weekly dergisi aracılığıyla paylaşıldı.

İlk defa Brian De Palma yönetmenliğinde 1996 yılında vizyonla tanışan Mission: Impossible serisi zaman içerisinde devasa bir markaya dönüşmeyi başardı. Devam filmleri sırasıyla 2000, 2006, 2011, 2015 ve 2018 yıllarında vizyona giren seride yönetmenlik koltuğu ise Palma’dan sonra John Woo, J.J. Abrams, Brad Bird ve Christopher McQuarrie’ye emanet edildi. 5 ve 6. filmi de çeken McQuarrie, 7 ve 8 için bir kez daha kameranın başına geçen isim oldu.

- Reklam -

Mission Impossible – Dead Reckoning Part One

Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Simon Pegg, Vanessa Kirby ve Rebecca Ferguson gibi son dönemlerin popüler isimleri de yer alıyor.

Görevimiz Tehlike 7 Filmine Marvel Takviyesi

Marvel Sinematik Evreni serisinde Peggy Carter’ı oynayan Hayley Atwell’in de kadroya dahil olduğu yapımda, Pom Klementieff, Rob Delaney, Cary Elwes ve Indira Varma gibi oyuncular da izleyicilerin karşısına çıkacak isimler arasında bulunuyor.

Yeni yapımın konusu ise hâlâ net olarak açıklanmış değil. Seri, bugüne dek aksiyon sahneleriyle hafızalara kazınmış olsa da Cruise ve McQuarrie birlikteliği son dönemlerde yapıma dair beklentileri artırmaya devam ediyor.

Görevimiz Tehlike 7 Film İlk Bakış

- Reklam -

Tom Cruise son filmi Top Gun: Maverick ile gişe rekorları kırarken Dead Reckoning’in Ethan Hunt’ın yavaş yavaş finale doğru taşıyan hikâyesi için bir kez daha sınırları zorlayacağı tahmin ediliyor.

Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible – Dead Reckoning: Part One) filmi 14 Temmuz 2023 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek. Ölümcül Hesaplaşma’nın ikinci bölümü ise 28 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek. Maceranın final bölümü, şu anda post prodüksiyon aşamasında.

Görevimiz Tehlike 7 Filmi İlk Bakış

Mission Impossible – Dead Reckoning Part One Film

Sizin Görevimiz Tehlike 7 filmi için beklentileriniz neler? Mission: Impossible serisinin geldiği konumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Atatürk Kitapçı Soyadı Verdiği Aile

Atatürk’ün ‘Kitapçı’ Soyadını Verdiği Aile, 110 Yıldır Aynı Kitapçı Dükkânında Okurlarla Buluşuyor

Final Space Son Hikâyesini Çizgi Roman Hâlinde Anlatacak

Adult Swim’in Animasyon Dizisi “Final Space” Macerasını Çizgi Roman Formatında Tamamlayacak