in ,

“Forrest Gump” Ekibi “Here” Filmi ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada

Tom Hanks, Robin Wright, Robert Zemeckis ve Eric Roth… Forrest Gump ekibi 30 yılın ardından Here filmi için yeniden bir araya geliyor.

Forrest Gump Ekibi Here ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada
- Reklam -
- Reklam -

Forrest Gump filminin ekibi, Here adlı yeni film ile yıllar sonra bir kez daha bir araya geliyor.

Robert Zemeckis’in yönetmenliğini üstlendiği ve Tom Hanks ve Robin Wright’ın başrollerini paylaştığı Here (Burada) adlı film, bu kasım ayında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

1994 yılında vizyona giren ve En İyi Film dahil 6 dalda Oscar ödülü kazanan Forrest Gump’ın Oscar ödüllü senaristi Eric Roth, yeni filmin de senaryosunu kaleme alıyor. Richard McGuire’nin aynı isimli grafik romanından uyarlanan Here, nesiller boyunca devam eden ailelerin hikâyesini anlatıyor. Özel bir mekânı odağına alan film, saf haliyle insan deneyimini sevgi, kayıp, kahkaha ve yaşam üzerinden izleyiciye aktarıyor.

- Reklam -

Tom Hanks ve Robin Wright’ın yanı sıra Paul Bettany, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Ophelia Lovibond, Beau Gadsdon, Lauren McQueen ve Nikki Amuka-Bird’ün yer aldığı filmde, yapay zekâ destekli bir teknoloji kullanılarak başrol oyuncuları daha genç halleriyle görülecek. Robert Zemeckis, “Here filmi, oyuncularımızın sorunsuz bir şekilde daha genç versiyonlarına dönüşmesi olmadan işleyemezdi,” diyerek bu teknolojinin önemine dikkat çekiyor.

"Forrest Gump" Ekibi "Here" Filmi ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada
Robert Zemeckis, Tom Hanks ve Robin Wright

Forrest Gump Ekibinin Yeni Filmi “Here” Ne Zaman Vizyona Girecek?

Sony Pictures tarafından dağıtılacak olan Here, 15 Kasım’da Los Angeles ve New York’ta vizyona girecek. Ardından 22 Kasım’da sınırlı bir gösterime geçilecek ve 27 Kasım’da ise film ABD genelinde geniş vizyona açılacak. Ancak şu an için Türkiye’deki vizyon tarihi bilinmiyor. Kasım ayının bu hareketli dönemi, filmin ödül sezonundaki şansını da artırıyor.

Forrest Gump’ın başarısının ardından Zemeckis, Hanks, Wright ve Roth’un bir kez daha bir araya gelmesi, sinema tutkunlarını heyecanlandırmaya yetiyor. 30 yıl aradan sonra gerçekleşecek bu buluşma, izleyicilere Forrest Gump’ın büyüsünü yeniden yaşatacak gibi görünüyor.

- Reklam -

Forrest Gump Ekibi Here ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada

Forrest Gump ekibinin yıllar sonra farklı bir filmle yeniden bir araya gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 94 yılında beyaz perdedeki yerini alan film gibi izleyici üzerinde bir etki bırakabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp ve Sydney Sweeney - Day Drinker Filmi

Johnny Depp ve Sydney Sweeney, Doğaüstü Temalı Gerilim Filmi “Day Drinker”da Rol Alacak

İşte Game of Thrones Yaratıcılarının Favori Ölüm Sahneleri

“Game of Thrones”un Yaratıcıları Dizideki Favori Ölüm Sahnelerini Açıkladı