in ,

Johnny Depp ve Sydney Sweeney, Doğaüstü Temalı Gerilim Filmi “Day Drinker”da Rol Alacak

Johnny Depp ve Sydney Sweeney, “Day Drinker” isimli bir doğaüstü korku ve gerilim filminde başrolleri paylaşacak.

Johnny Depp ve Sydney Sweeney - Day Drinker Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp ve Sydney Sweeney, Marc Webb’in yönetmen koltuğunda geçeceği doğaüstü gerilim ve korku filmi Day Drinker’da oynayacak.

Amber Heard ile olan davasının ardından yavaş yavaş yeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan Johnny Depp, son olarak Fransız yapımı Jeanne du Barry’de başkarakteri canlandırmıştı. Oscar adayı yıldız aktörün gelecek projeleri merakla beklenirken Hollywood’dan yeni bir haber gündeme taşındı.

Euphoria ve The White Lotus dizilerindeki performansıyla Primetime Emmy ödüllerinde adaylık alan Sydney Sweeney, şimdilerde korku filmi Immaculate ile adından söz ettiriyor. Sweeney, sıradaki projesinde bir süredir bağımsız yapımlarla ana akımdan uzak kalmayı tercih eden Depp ile kariyerinde yeni bir adıma hazırlanıyor.

- Reklam -

Johnny Depp

Sydney Sweeney ve Johnny Depp, Korku ve Gerilim Türündeki “Day Drinker” Filminde Birlikte Rol Alacak

Sydney Sweeney ve Johnny Depp isimlerinin yan yana gelmesi, birçok hayran için beklenmedik bir hamleydi. The InSneider’ın haberine göre iki yıldız da Day Drinker adlı doğaüstü gerilim filminde birlikte rol alacaklar.

Day Drinker’ın yönetmenliğini ise son olarak Death and Other Details’ı çekmiş olan ve aynı zamanda (500) Days of Summer ile The Amazing Spider-Man filmleriyle tanınan Marc Webb üstleniyor.

Day Drinker filmi; aşk, dostluk ve intikam temalarını ele alıyor. Yapım gizemli bir yabancı ve sevgilisinin kaybıyla başa çıkmaya çalışan barmen arasındaki ilişkiyi takip ediyor.

Film The Tomorrow War’un yazarı Zach Dean’in hikâyesine dayanıyor ve Fransa, Portekiz ve İspanya kıyılarında geçiyor.

- Reklam -

Yapımın konusu hakkında daha fazla detay açıklanmazken Dean ve Adam Kolbrenner’ın 30 West adına projenin yapımcılığını üstleneceği belirtiliyor.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney’nin son filmi Immaculate, Türkiye’de 26 Nisan’da vizyona girecek olsa da yapım Avrupa’daki birçok ülkede ve ABD’de izleyicilerle buluştu. Korku türündeki film, Amerikalı bir rahibenin İtalyan kırsalındaki bir manastırda yaşadığı ürkütücü olayları konu alıyordu. Sweeney, Day Drinker ile rotasını gerilimden yana kırmaya devam edecek.

Depp ise bir kez daha Hollywood cephesinden bir projeyle hayranların karşısına çıkmış olacak.

Johnny Depp ve Sydney Sweeney’nin aynı filmde buluşması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Dark Horizons

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Büyü Animeleri: Sihir Temalı En İyi 10 Anime

“Harry Potter” Severlerin Kaçırmaması Gereken Büyü ve Sihir Temalı 12 Anime

Forrest Gump Ekibi Here ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada

“Forrest Gump” Ekibi “Here” Filmi ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada