in , ,

Gal Gadot’lu Aksiyon-Gerilim Filmi “Heart of Stone”dan İlk Fragman

Heart of Stone fragmanı yayınlandı. Başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı aksiyon türündeki film Netflix’te yayınlanacak.

Heart of Stone Fragmanı: Gal Gadot Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Heart of Stone fragmanı paylaşıldı. Netflix’in yeni aksiyon-gerilim filminin başrolünde Gal Gadot yer alıyor.

Dijital yayın devi daha önce, filmin kamera arkası görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosunu paylaşmıştı. Şimdi de Brezilya’daki küresel hayran etkinliği TUDUM sırasında filmin ilk fragmanını paylaşmaya karar verdi.

Görüntüler, Gal Gadot’un canlandırdığı baş karakter Rachel Stone’a odaklanıyor. Rachel Stone, sırlarla dolu bir hayatı yaşamanın zorluklarını yaşıyor. MI-6 gizli ajanı olmak başlı başına zor bir görevken, Stone’un sırlarla dolu bir örgütün içinde olması da ek bir baskı yaratıyor. Görünüşe göre bu dünyalar birbirine çarpacak ve Stone’un hayatı muhtemelen kaosa sürüklenecek.

- Reklam -

Heart of Stone Fragmanı: Gal Gadot Başrolde

Heart of Stone fragmanı ayrıca filmde yer alan aksiyon sahnelerine de göz kırpıyor. Yapım neon ışıklı paraşütle atlayışlar, kar motosikleti gösterileri, Avrupa sokaklarında arabalarla kovalamacalar ve soğukta yüksek hızda motosiklet kaçışları biri birçok farklı aksiyon sahnesi içeriyor. Rachel Stone, gizli kimliklerini korumak ve üstlendiği herhangi bir görevin başarıyla sonuçlanmasını garanti etmek için cehennemdeymiş gibi yaşamayı göze almış gibi görünüyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Heart of Stone Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Gal Gadot’un canlandırdığı Ajan Rachel Stone, çalıştığı küresel çaptaki barışı koruma örgütünün “Heart” kod adlı en değerli ve tehlikeli muhbirini kaybetmesini engelleyebilecek olan tek istihbarat ajanıdır.”

Heart of Stone’un yönetmenliğini daha önce bağımsız film Wild Rose ile Peaky Blinders ve Misfits’ten bölümler yöneten Tom Harper üstleniyor. Senaryo Greg Rucka (The Old Guard) ve Allison Schroeder’a (Hidden Figures) ait. Oyuncu kadrosunda Gadot dışında ayrıca Jamie Dornan (Fifty Shades üçlemesi), Alia Bhatt (RRR), Matthias Schweighöfer (Army of the Dead), Paul Ready (The Terror) ve Sophie Okonedo (Catherine Called Birdy) gibi isimler yer alıyor.

Heart of Stone’un ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Squid Game 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

Fırtınalar Yaratan “Squid Game” Dizisi 2. Sezonu ile Geri Dönüyor: Yeni Oyuncular Tanıtıldı

Bir İnsan Yüreği - William Boyd

İskoç Yazar William Boyd’un Booker Adayı Tarihi Kurgu Romanı “Bir İnsan Yüreği” Türkçe Raflarında