in ,

Hulk, Marvel’ın “Deadpool & Wolverine” Filmindeki Sürpriz Karakterlerden Biri Olabilir

Deadpool & Wolverine filminde Hulk karakterinin yer alacağı konuşuluyor. Avengers’ın güçlü üyesi, Wolverine ile karşı karşıya mı geliyor?

Hulk, Deadpool & Wolverine Filminde Yer Alabilir
- Reklam -
- Reklam -

Marvel hayranlarını heyecanlandıran yeni bir söylenti, Hulk’ın Deadpool & Wolverine filminde yer alacağını ve belki de uzun zamandır beklenen Wolverine ile karşı karşıya geleceğini iddia ediyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin en güçlü ve sevilen karakterlerinden Hulk, şimdi de merakla beklenen Deadpool & Wolverine filminde sürpriz bir şekilde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda dolaşan söylentiler ve sızan bilgiler, yeşil devin filmdeki varlığına işaret ediyor.

Şangay’da gerçekleştirilen bir hayran etkinliğinde filmin yaklaşık 40 dakikalık bir ön gösterimi yapıldı. Etkinlikte Hugh Jackman, Ryan Reynolds ve yönetmen Shawn Levy de hazır bulundu. Etkinliğe katılanların paylaştığı bilgilere göre filmde Hulk ve Wolverine’in karşı karşıya geldiği bir sahne yer alıyor.

- Reklam -
YouTube video

(Etkinlik tanıtım videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bu durum hayranların uzun süredir görmek istediği bir çatışmanın gerçekleşeceğine dair umutları artırıyor. Ancak bu sahnenin nasıl gerçekleşeceği ve hangi bağlamda olacağı henüz netlik kazanmamış durumda. Bazı teoriler karşılaşmanın Avengers: Age of Ultron filminin açılış sahnesinde, Sokovia’da geçebileceğini öne sürüyor. Ancak yanı sıra çatışmanın lego karakterleriyle olabileceğini de söylüyor.

Hulk, Deadpool & Wolverine Filminde Yer Alabilir

Ön gösterimden sızan diğer detaylar da oldukça ilgi çekici. Filmin son derece şiddet içerikli ve komik olduğu, harika aksiyon sahneleri, etkileyici bir müzik ve duygusal anlar içerdiği belirtiliyor. Ayrıca Logan filminin sonuyla şiddetli bir bağlantısı olduğu ve Logan’ın zombi de dahil olmak üzere çeşitli versiyonlarının görüneceği söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Deadpool & Wolverine” Filmi Çin’de Sansürlü Şekilde Vizyona Girecek: Marvel’dan Açıklama Geldi

Hulk’ın “Deadpool & Wolverine” Filmindeki Varlığı ve Nasıl Gözükeceği Belirsizliğini Koruyor

Filmin Marvel hayranlarını tatmin edecek birçok sürpriz cameo içerdiği de gelen bilgiler arasında. Deadpool serisinin karakteristik özelliği olan FOX ve Disney hakkındaki espriler de filmde bol bol yer alıyor gibi görünüyor.

- Reklam -

Şangay’daki ön gösterimin ardından filmin diğer ülkelerde de benzer etkinliklerle tanıtılacağı açıklandı. 4 Temmuz 2024’te Seul’de, 7 Temmuz’da Berlin’de ve 22 Temmuz’da New York’ta ön gösterimler yapılacak.

Hulk’ın filme dahil edilmesi Marvel Sinematik Evreni’nin çoklu evren konseptini daha da genişletme potansiyeline sahip. Mark Ruffalo’nun Bruce Banner/Hulk rolünde geri dönüp dönmeyeceği veya karakterin tamamen CGI olarak mı yer alacağı henüz bilinmiyor. Ancak Kevin Feige’nin Hulk’ın filmde yer almasına onay vermesi, yönetmen Shawn Levy’nin bu fırsatı iyi değerlendireceğinin bir işareti olarak görülüyor.

Hulk, Deadpool & Wolverine Filminde Yer Alabilir

Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek. Film, güçlü kanlı şiddet, bol küfür, vahşet ve cinsel göndermeler içerdiği için 18+ yaş grubuna hitap edecek şekilde gösterime girecek.

Hulk’ın Deadpool & Wolverine filminde yer alma ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book Movie, Beebom

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hulk’u şamar oğlanına çevirdiler son dönemde. Ama Ryan Reynolds Hulk’ın hakkını verecektir bence. Gerçek gücünü burada göreceğiz gibi geliyor bana. Edward Norton’un oynamasını dilerdim, ama yine Mark Ruffalo oynayacak gibi.

  2. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Bu filmde çok kısa görünecektir bence Hulk. Filme katılma sebebi olarak da Wolverine’nin ilk göründüğü sayının bir Hulk sayısı olması bence. Ona atıfta bulunacaklardır ve kısa bir sahne olacaktır diye düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Huzuru Bozmak - Richard Yates

Amerikalı Yazar Richard Yates’in Soğuk Savaş Döneminde Geçen ‘Kayboluş’ Hikâyesi “Huzuru Bozmak” Raflarda

2024'ün İlk Yarısında En Çok Satan Kitaplar Belli Oldu

2024’ün İlk Yarısında En Çok Satan Kitaplar Belli Oldu