in ,

“I Am Legend 2” Geliyor: Will Smith, Senaryo Aşamasının Tamamlandığını Duyurdu

I Am Legend 2 filmi için senaryo aşaması tamamlandı. Will Smith, “Ben Efsaneyim”in devam macerasının yolda olduğunu doğruladı.

I Am Legend 2 Senaryo - Will Smith
- Reklam -
- Reklam -

I Am Legend 2 filmi için yeni detaylar paylaşıldı. Will Smith, Ben Efsaneyim’in devam macerasında senaryo aşamasının noktalandığını açıkladı.

Spekülatif kurgunun önde gelen yazarlarından Richard Matheson imzalı I Am Legend romanı 1954 yılında okurlarla buluşmuştu. Constantine ile de tanınan Francis Lawrence tarafından 2007’de perdeye taşınan kitap kendisine geniş bir izleyici kitlesi yaratmayı başarmıştı.

Matheson’ın romanı daha önce 1964’te The Last Man on Earth ve 1971’de The Omega Man başlıklarıyla sinemaya aktarılmıştı.

- Reklam -

Francis Lawrence’ın versiyonu bir salgın sonucu insanlığın çoğunluğunun ölmesi ve geride kalanların vampir benzeri canavarlara dönüşmesiyle başlıyor. Yapım, New York City’de hayatta kalan son kişinin hikâyesini takip ediyor.

I Am Legend 2 Film - Will Smith

Geçen sene I Am Legend 2 filminin yolda olduğu duyurulmuştu. İlk filmde senarist koltuğuna oturan Oscarlı yazar Akiva Goldsman’ın elinden çıkacak projede Goldsman’a Elizabeth Raposo ve Michael B. Jordan’ın eşlik edeceği biliniyor.

Haberin devamı, Ben Efsaneyim’in finaline dair spoiler içeriyor.

I Am Legend 2 Senaryosu Tamamlandı: Hikâye, İlk Filmin Alternatif Finaliyle Başlayacak

Will Smith’in yönetmen Michael B. Jordan ile birlikte I Am Legend 2 için çalıştığı biliniyordu. Ancak Smith’in canlandırdığı Robert Neville’in ilk filmin sonunda ölmesiyle devam yapımında nasıl bir tercihin yapılacağı merak konusuydu.

Will Smith, 2023 Red Seal Film Festivali’ndeki bir panel sırasında I Am Legend 2’nun güncel durumu hakkında konuştu.

Ben Efsaneyim 2 Konusu

- Reklam -

Smith senaryonun tamamlandığını belirtirken hikâyenin ilk filmin finali yerine filmin kesilmiş sonunu takip ettiğini doğruladı.

“Yarın Michael B. Jordan ile bir telefon görüşmem var. Gerçekten çok yaklaştık. Muhtemelen çok fazla bilgi veriyorum… senaryo daha yeni geldi. Karakterimin hayatta kaldığı DVD versiyonunun mitolojisiyle devam ediyoruz. Size daha fazlasını söyleyemem.”

İlk filmin finalinde Neville hayatta kalan Anna (Alice Braga) ve Ethan’ı (Charlie Tahan) kurtarmak için kendini feda etmişti. Yeni film ise hikâyesini ilk yapımın alternatif sonuna sadık kalarak inşa edecek.

Öte yandan Smith, geçmişte Bad Boys ve Men in Black serileri dışında devam filmlerinde rol alma konusunda isteksiz davranmıştı. Ben Efsaneyim’in devamı karşısında heyecanını saklayamayan aktörün, Neville’in geleceğine inandığı düşünülüyor.

I Am Legend 2 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant


Yeni sinema haberleri için bizleri Google News ve sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Toni Morrison Hakkında Bilgiler - Hayatı ve Eserleri

Afro-Amerikan Edebiyatının En Önemli Temsilcilerinden Toni Morrison Hakkında 12 Dikkat Çeken Gerçek

Unity Weta Digital'i Kapatıyor: İşten Çıkarmalar Başladı

Unity 1,6 Milyar Dolara Satın Aldığı Weta Digital’i Kapatıyor: Yüzlerce Çalışan İşten Çıkarıldı