in ,

Apple TV+’ın Bilimkurgu Dizisi “Invasion” 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte İlk Bakış Görselleri

Invasion 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Apple TV+’ın bilimkurgu dizisinin yeni sezonu için ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Invasion 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Invasion 2. sezon yayın tarihi, ilk bakış görselleri ile duyuruldu. Apple TV+’ın bilimkurgu dizisine ait resmi görseller, daha büyük ve yoğun bir yeni sezon için izleyicilere ipucu veriyor.

İlk sezonu Ekim 2021’de yayınlanan Invasion‘ın yapımcılığını Akademi Ödülü adayı ve iki kez Emmy Ödülü adayı Simon Kinberg (X-Men, Deadpool, The Martian) ve David Weil (Citadel) üstleniyor. Yapım, bir uzaylı istilasını dünyanın dört bir yanındaki farklı perspektiflerden takip eden kapsamlı, karakter odaklı bir bilimkurgu drama dizisi olarak tanımlanıyor. Kinberg ve Weil’in yanı sıra Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin ve Katie O’Connell dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

Invasion‘ın 2. sezonuna ait yeni görüntüler, dizinin temasına uygun olarak dünyanın farklı bölgelerinde alien tehdidiyle mücadele eden birkaç baş karakteri gösteriyor. Aynı zamanda insanların uyum sağlamak ve hayatta kalmak için mücadele ettiği artan uzaylı tehdidinin yol açtığı yıkımı betimliyor. İlk sezonunda karakterler, dizinin ilerleyen bölümlerinde artan bir şekilde tanık oldukları bozulmaları gözlemlemişti. İkinci sezon ise bu konuda daha büyük bir ölçeğe sahip olacak. Bu bilgi hem paylaşılan görüntüler hem de dizinin yaratıcıları tarafından doğrulandı.

- Reklam -

Invasion 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Kinberg, dizinin geri dönüşü hakkında heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Invasion’ın Apple TV+’daki dönüşünden daha fazla heyecan duyamazdım. Bu, izleyicilerimizi başlangıçtan itibaren geniş çaplı bir küresel savaşa bırakan daha büyük, daha yoğun bir sezon. Dizi temel olarak özellikle inanılmaz engellerle karşılaştığımızda bir arada tutan insan ruhunun gücü ve duygusal bağlantıları hakkında.”

İşte Yayın Tarihi Belli Olan Invasion 2. Sezondan İlk Görseller

Invasion 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Invasion 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Invasion 2. Sezon Apple TV+

- Reklam -

Invasion 2. Sezon Bilimkurgu Apple TV+

Invasion 2. Sezon Bilimkurgu Apple TV+

Invasion 2. sezon, ilk sezonun olaylarından sadece birkaç ay sonra başlayacak ve uzaylıların insanlara karşı gerçekleştirdiği saldırıları artıracak. Koyu temalara sahip olan dizi, Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland ve Tara Moayedi‘nin yer aldığı bir oyuncu kadrosuna sahip olacak. İkinci sezonun yeni oyuncuları arasında Enver Gjokaj, Nedra Marie Taylor ve Naian González Norvind yer alıyor.

Invasion 2. sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak ve ilk bölümü 23 Ağustos‘ta Apple TV+‘ta yayınlanacak. İkinci sezon haftalık olarak çarşamba günleri yayınlanacak ve 25 Ekim 2023‘te sona erecek.

Dizinin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yeni sezonun ilk bakış görselleri nasıl duruyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşmayı unutmayın.

Yeni dizi haberleri için bizi Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Idol 2. Sezon Onayı Alabilir

Lily-Rose Depp ve The Weeknd’li “The Idol” Dizisi Olumsuz Yorumlara Rağmen 2. Sezon Onayını Alabilir

Yamyam Gezegen Keşfedildi: Başka Bir Dünyayı Yutmuş

Ürkütücü ‘Yamyam’ Gezegenin Başka Bir Dünyayı Yutmuş Olabileceği Keşfedildi