in ,

Jackie Chan, “Karate Kid” Serisine Geri Dönüyor

Jackie Chan, Karate Kid serisine geri dönmeyi planlıyor. Dövüş sanatları efsanesi oyuncu, yeni film için görüşmeleri sürdürüyor.

Jackie Chan - Karate Kid
- Reklam -
- Reklam -

Jackie Chan, yeni Karate Kid filmine katılmayı düşünüyor. 80’lerin klasik dövüş serisi geri dönmeye hazırlanıyor.

The Karate Kid markası ilk defa 1984 yılında izleyicilerin karşısına çıktı. 1994’te yayınlanan dördüncü filmin ardından 2010’da yeni bir The Karate Kid remake filmi çekildi. Öte yandan bir de Cobra Kai adlı dizi ile evren yeni kollarla genişledi. Animasyon dizisi ve oyunlarla birlikte koca bir marka hâline gelen seri, şimdi evrenini sıfırlayan çağdaş bir yapımla geri dönecek.

2010 tarihli yapımda başrolde Jaden Smith yer almış ve filmin yönetmenliğini Harald Zwart üstlenmişti. Yeni filmin yönetmeni ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

- Reklam -

Orijinal hikâyenin yeni bir versiyonu olacak yapım Sony Pictures tarafından geliştirilecek. Sony, geçen yıl orijinal seriyi canlandıracak yeni filmin geliştirme aşamasında olduğunu ve Cobra Kai’nin ardındaki Ralph Macchio‘nun da yapımda yer alacağını duyurdu.

Jackie Chan - Karate Kid

Jackie Chan, Yeni Karate Kid Filmi ile Bay Han Karakterine Geri Dönebilir

Şimdi ise projeye seride daha önce Bay Han karakterini canlandıran Jackie Chan‘in de dahil olduğu öne sürüldü. Stüdyo bu hamle ile geçmişteki filmle yeni yapım arasında da bir köprü kurmayı planlıyor.

Yeni film şimdilik 2018’de YouTube Red üzerinden başlayan ve sonrasında Netflix‘e geçen Cobra Kai dizisi ile resmi bir bağlantıya sahip değil. Dizi, şimdilerde Hollywood senaristleri grevi sebebiyle çalışmalara ara vermiş olsa final sezonu ile Netflix’e dönmeye hazırlanıyor. Yapım Xolo Mariduena, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, Mary Mourser ve Peyton List liderliğindeki yeni nesil kahramanları izleyicilere tanıtmıştı.

Ralph Macchio‘nun aklında ise ayrıca Bay Miyagi karakterine odaklanan öncül bir yapım gibi başka projeler de bulunuyor.

- Reklam -

Serinin ilk filmi 8 milyon dolarlık bütçesine karşın gişede 130 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı.

Jackie Chan - Karate Kid Film

Yeni Karate Kid filmi orijinal yapımdan 40 yıl sonra, 7 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.

Jackie Chan Bitirim İkili 4 son olarak bir başka klasik serinin geri dönüş adımı olan filmine dahil olmuştu.

Siz yeni Karate Kid filminde Jackie Chan‘in de olması ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rembrandt Portreleri

Rembrandt’ın Bilinmeyen ve “Son Derece Nadir” Bir Çift Portresi Bulundu

Keşke Sadece Seyircisi Olabilseydim - Ülkü Tamer

Ülkü Tamer’in Sinema, Tiyatro ve Futbol Yazıları “Keşke Sadece Seyircisi Olabilseydim” Okurla Buluşuyor