in ,

“Sahipsizler”in Yazarı Hana Tooke’un Yeni Kitabı “Karanlıktakiler” Türkçe Raflarında

Karanlıktakiler kitabı Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Sahipsizler ile tanınan Hana Tooke imzalı yeni kitap Genç Timaş etiketiyle yayımlanıyor. | Ön Okuma

Karanlıktakiler: Hana Tooke'un Yeni Kitabı Türkçede
- Reklam -
- Reklam -

Hana Tooke imzalı Karanlıktakiler Türkçe raflarındaki raflardaki yerini almaya başladı. Genç Timaş etiketiyle yayımlanan kitap kayıp bir arkadaş, gotik bir şehir ve gizli bir topluluk hakkında merak, icat ve belki biraz da sihir dolu bir macerayı anlatıyor.

Hollanda asıllı İngiliz yazar Hana Tooke, Amsterdam yakınlarında büyüdü ve on iki yaşında İngiltere’nin güneyine taşındı. Müzik eğitimini tamamladıktan sonra bir ilkokulda öğretmenliğe başladı ve ardından Bath Spa Üniversitesi’nde “Gençler için Yazmak” üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Yazarın Sahipsizler adlı ilk romanı oldukça ilgi gördü ve 2018 Bath Çocuk Romanı Ödülü’nde kısa listeye girmeyi başardı. Ayrıca 2020’de çıkan The Puffin Book of Big Dreams kitabında bir öyküsü yayımlandı.

- Reklam -

Orijinal adı The Midnighters olan ve ilk defa Haziran 2022’de yayımlanan kitabın tanıtım yazısına aşağıdan göz atabilirsiniz:

Karanlıktakiler – Hana Tooke | Arka Kapak Tanıtımı

Karanlıktakiler: Hana Tooke’un Yeni Kitabı Türkçede

Ema Vašková, kendini hep farklı hissetti. Ailesindeki kimse batıl inançlara, lanetlere ya da o tür şeylere inanmıyordu ancak Ema, kemiklerinin derinliklerinde bir şeyler hissettiğine dair yemin edebilirdi!

Ema, en ümitsiz anında Silvie ile tanışır ve sonunda kendisini anlayan birini bulmuştur! Ne var ki Silvie, kendinden beklenmeyen açıklamalarla dolu bir mektupla ortadan kaybolur. Artık Ema’nın tek amacı, Silvie’yi bulmaktır. Onu bulmak demek gece yarılarında evden gizlice çıkmak, karanlık dehlizlerden tek başına geçmek, kimliğini saklamak ve gizemli bir birliğin tüm sırlarını açığa çıkarma zahmetine katlanmak olsa bile!

- Reklam -

SAHİPSİZLER’in yazarından tüylerinizi diken diken edecek yepyeni bir macera!

Toplamda 384 sayfadan oluşan kitabın çizimlerini, daha önceki kitabında da olduğu gibi Ayesha L. Rubio hazırladı. Kitabın çevirmenliğini Ayşe Parlak Akyüz, editörlüğünü Mustafa Kent, son okumasını Tolga Yozcu, kapak uygulamasını Erdi Demir ve son olarak iç tasarımını Nur Kayaalp üstleniyor. Karanlıktakiler, Kasım 2023 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Son olarak kitabın ilk sayfalarını içeren ve KayipRihtim.com’a özel olarak hazırlanan tadımlık ön okumasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hana Tooke’un önceki kitabını okumuş muydunuz? Yeni kitabının konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan kitap haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Mısır Mumyalanmış Babun Gizemi Çözüldü

Antik Mısır’dan Kalma Mumyalanmış Babunların Gizemi Çözüldü

al pacino reddettiği roller

Al Pacino Tarafından Reddedilen 16 Rol