in , , ,

Konami Anime Stüdyosu Kuruyor: Şirketin İkonik Oyunları Animeye Uyarlanıyor

Konami anime stüdyosu kuruyor. Konami Animation çatısı altında şirket ikonik oyunlarını animeye uyarlamaya hazırlanıyor.

Konami Anime Stüdyosu Kurdu
- Reklam -
- Reklam -

Konami anime stüdyosu kuruldu. Konami Animation adıyla şirketleşen oyun firması, anime uyarlamasında yeni bir döneme giriyor.

Yu-Gi-Oh ve Castlevania gibi ikonik video oyunu serileri ile tanınan Konami, anime endüstrisinde önemli bir genişlemeye işaret eden bir hamleyle, şirket içi animasyon stüdyosu KONAMI Animation’ı resmen başlattı. Yu-Gi-Oh’un 25. yıldönümü kutlamalarına denk gelen bu açıklama, şirketin animasyon tarzında hikâye anlatıcılığına adım atması açısından önemli bir anı işaret ediyor.

Resmi web sitesi aracılığıyla tanıtılan Konami Animation, kendisini dışarıdaki stüdyolara içerik sağlama geleneğinden koparak kendi bünyesinde anime üretebilen yaratıcı bir güç merkezi olarak konumlandırıyor. Bu stratejik hamle Konami’ye benzersiz bir yaratıcı kontrol ve zaten kendisine ait olan mülkiyetlerin ötesinde çeşitli projeleri de keşfetme olanağı sağlıyor.

- Reklam -

Konami Anime Stüydosu “Silent Hill” ve “Metal Gibi” Serileri Uyarlayabilir

Konami Anime Stüdyosu Kurdu

Konami Production bünyesinde yeni kurulan anime stüdyosu sadece şirket içi projelerin geliştirilmesini kolaylaştırmakla kalmayacak. Aynı zamanda dış yapımlarla ortak girişimler için de kapılar açıyor. Stüdyonun Reign of the Seven Spellblades’in açılış animasyonuna yaptığı katkı, içerik oluşturmada çok yönlülüğe olan bağlılığını gösteren bir örnek olarak öne çıkıyor.

Şirketin popüler oyunlarından biri olan Castlevania’nın Netflix’teki uyarlaması, toplamda dört sezon sürmüş ve küresel bir fenomen hâline gelmeyi başarmıştı. Hemen ardından aynı evrende geçen Castlevania: Nocturne dizisi de 2. sezon onayını almayı başardı. Şimdi de yeni animasyon stüdyosunun lansmanı diğer ünlü oyun serilerinin potansiyel uyarlamaları için beklentiyi artırıyor. Metal Gear’dan Silent Hill’in ürkütücü atmosferine ve adrenalin pompalayan Contra serisine kadar şirketin geniş portföyü anime uyarlaması için hazır halde bekliyor.

Konami Animation

- Reklam -

Konami’nin anime yapım dünyasına girişiyle ilgili söylentiler Yu-Gi-Oh! Card Game the Chronicles adlı altı dakikalık animasyonun yayınlanmasıyla daha da yoğunlaştı. J.C.STAFF ve AtoriE işbirliğiyle hazırlanan bu yıldönümü animasyonu, stüdyonun dinamik hikâye anlatımına ve oyun ile animasyon uzmanlığının bir araya getirilmesine olan bağlılığını ortaya koyuyor.

Yu-Gi-Oh! Card Game the Chronicles | İZLE

YouTube video

(Animasyonu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oyuncular ve sektör gözlemcileri şirketin bundan sonra hangi yaratıcı girişimlerde bulunacağını merakla bekliyor. Oyun şirketinin anime stüdyosu kurmasıyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Roma Betonu Dayanıklılık

Roma Betonunun Binlerce Yıl Nasıl Dayandığı Ortaya Çıktı

Yeni Evil Dead Spin-off Filmi

Yeni “Evil Dead” Spin-off’u Geliyor: Yönetmen Koltuğunda Sébastien Vanicek Yer Alacak