in , ,

Netflix’in “Castlevania: Nocturne” Çizgi Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

Castlevania: Nocturne 2. sezon onayı aldı. Netflix’in “Castlevania” uyarlamasının devamı niteliğindeki yapım, Fransız Devrimi yıllarında geçiyor.

Castlevania: Nocturne 2. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Castlevania: Nocturne 2. sezon ile geri dönecek. Popüler oyun serisi Castlevania’dan Netflix tarafından ekrana taşınan animasyon dizisi, Nocturne ile evrenini genişletme kararı almıştı. Vampirlerin hüküm sürdüğü bir dünyada geçen yapım 2. sezon onayını erkenden almayı başardı.

Konami’nin ilki 2003’te yayınlanan ve zaman içinde ünlü bir oyun serisine dönüşen Castlevania serisi 2017-2021 yılları arasında yayınlanmış ve adından övgüyle söz ettirmişti.

Warren Ellis imzasıyla ekrana taşınan animasyon dizisinin ardından bu yıl Castlevania: Nocturne izleyicilerle buluşmuş ve genel olarak olumlu yorumlar almıştı.

- Reklam -

Castlevania: Nocturne 2. Sezon

8 bölümden oluşan ilk sezonu 28 Eylül’de yayınlanan Castlevania: Nocturne için ilk haftanın sonunda 2. sezon onayı gelmiş oldu.

Castlevania: Nocturne 2. Sezon ile Geri Dönecek

Castlevania: Nocturne ilk sezonuyla platformun Top 10 listesine girmeyi başarmıştı. Vampir Mesih’e karşı mücadelelerini sürdüren Richter Belmont ve ekibini bekleyen yeni maceralar, kısa bir duyuru videosu eşliğinde açıklandı.

YouTube video

(Duyuruyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Nocturne, orijinal Castlevania’dan 300 yıl sonra geçiyor ve Trevor ile Sypha’yı geride bırakarak efsanevi Belmont klanının son üyesi olarak kendini göstermeye başlayan Richter’ın hikâyesini konu alıyor.

Olaylar Fransız Devrimi yıllarında gelişirken karşı devrimci aristokrasi, güneşi yutacağı ve insanların üzerine sonsuz gece ve acı getireceği kehanetinde bulunulan Vampir Mesih Erzsebet Báthory ile bir ittifak kuruyor. Kendilerini ve dünyayı kurtarmak için vampirlere karşı verilecek savaşa liderlik edecek birisini arayan halk, Richter Belmont’un ardında bir araya geliyor.

Castlevania: Nocturne 2. sezon tanıtımı Drakula’nın oğlunu ön plana çıkartırken Richter ve Maria farklı bir düşmana karşı da olsa -tıpkı oyun serisinde olduğu gibi- gibi bir araya geliyor. Dizinin yeni sezonu, ekibin güneşi geri getirmelerini ve tanrılık statüsüne yükselmiş olan tüm vampirleri alt etmenin bir yolunu bulmalarını konu alacak.

- Reklam -

Castlevania: Nocturne 2. Sezon Onayı - Netflix

Spin-off’un yaratıcısı Clive Bradley ve yazarı Kevin Kolde, dizinin yürütme görevini paylaşıyorlar. Kolde’nin dizi ilerledikçe ortaya çıkabilecek diğer karakterlerden bahsederken yapımın en az birkaç sezon daha sürebileceğine dair ipuçları vermişti.

Yeni sezon siparişi hakkında konuşan ikili şunları kaydetti:

“Eski ve yeni tüm Castlevania hayranlarına muhteşem geri dönüşleri ve destekleri için teşekkür ederiz! Sizlere Richter Belmont’un yükselişinde bir sonraki bölümü sunabileceğimiz daha fazla Castlevania: Nocturne için heyecanlıyız.”

Castlevania: Nocturne 2. sezon için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Yeni sezon hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cumhuriyet'in İlk Türk Kadın Ressamı Hale Asaf Eserleri

Cumhuriyet’in İlk Türk Kadın Ressamı Hale Asaf’ın Kayıp Eserleri Gün Yüzüne Çıkartıldı

Christoph Waltz - Frankenstein Filmi - Guillermo del Toro

Christoph Waltz, Guillermo del Toro’nun “Frankenstein” Uyarlamasına Katıldı