in , , ,

“Castlevania”nın Devamı Niteliğindeki “Nocturne” Animasyon Dizisinden İlk Fragman

Castlevania: Nocturne fragmanı paylaşıldı. Netflix’in popüler oyun serisinden uyarladığı orijinal animasyon dizisinin devam macerası başlıyor.

Castlevania: Nocturne Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Castlevania: Nocturne fragmanı yayınlandı ve spin-off animasyon dizisinden ilk poster paylaşıldı. Netflix, popüler oyun serisinden uyarladığı ve başarılı olan macerasını yeni bir dizi ile devam ettirmeye hazırlanıyor.

Netflix, 2017-2021 yılları arasında dört sezon boyunca yayınlanan popüler animasyon dizisi Castlevania’nın yaklaşan spin-off’u Castlevania: Nocturne’un ilk fragmanını paylaştı. 28 Eylül 2023’te yayınlanacak olan dizi, Fransız Devrimi döneminde Maria Renard ve Richter Belmont’ün kanlı maceralarını anlatıyor. Richter Belmont, orijinal serisinin ana karakterlerinden biri olan canavar avcısı Trevor Belmont ve büyücü Sypha Belnades’in soyundan geliyor. Yani kısaca dizinin hikâyesi orijinal serinin finalinin birkaç yüz yıl sonrasında geçiyor.

İlk sezon, gerçek hayatta tarihi bir figür olan Macar soylusu Erzsébet Báthory etrafındaki efsanelerden esinlenerek şekillendirildi. Erzsébet Báthory, genç kadınları işkence yapmak ve öldürmekle suçlanıyordu. Efsanelere göre genç kızların kanında banyo yaparak gençliğini koruduğu söylenir.

- Reklam -

Dizi için paylaşılan postere aşağıdan göz atabilirsiniz:

Castlevania: Nocturne Poster

Castlevania: Nocturne’un yaratıcısı ve yapımcısı konumundaki Clive Bradley, aynı zamanda Kevin Kolde ile birlikte dizi sorumluluğunu da üstleniyor. Bradley, animasyon macerasını hayata geçirmek için Powerhouse Animation Studios ile bir kez daha işbirliği yaptı.

Resmi açıklamaya göre hikâye Fransız Devrimi sırasında geçiyor ve “alt sınıflar” olarak adlandırılan kişiler, eşitsizliğe karşı ayaklanmalarıyla paralel olarak vampir faaliyetleri de artmaya başlıyor. Dedikodular, bir vampir mesihinin ortaya çıkacağı yönünde yayılıyor. Richter, Maria ve bir araya geldikleri tuhaf ekip güçlü şekil değiştirme yeteneklerini kullanarak, insanlığın muhtemelen yaklaşan hükümranlığını engellemeye çalışıyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Castlevania: Nocturne Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Castlevania: Nocturne Oyuncu Kadrosu

Castlevania: Nocturne, başrollerde güçlü genç kahraman Richter olarak Edward Bluemel ve doğal lider ve büyücü Maria olarak Pixie Davies’in seslendirmesiyle izleyici karşısına çıkacak. Onlara eşlik eden diğer oyuncular arasında The Woman King’den Thuso Mbedu (Annette), Hamilton’dan Sydney James Harcourt (Edouard), Inland Empire’dan Nastassja Kinski (Tera), Dark Winds’den Zahn McClarnon (Olrox) ve Titans’dan Franka Potente (vampir kraliçesi Erzsebet Báthory) yer alıyor.

Castlevania: Nocturne’un fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dinozor Memeli Saldırısı 125 Milyon Yıllık Fosil

125 Milyon Yıllık Fosil, Bir Dinozora Saldıran Memeliyi Gözler Önüne Seriyor

UFO Oturumu - ABD Kongresi - David Grusch

ABD Kongresi’nde UFO’lara Dair Tarihi Oturum: Eski İstihbarat Yetkilisi Yeminli İfadesinde Uzaylıları Doğruladı