in , ,

Liam Hemsworth’ün Henry Cavill’dan Rivyalı Geralt Rolünü Devraldığı “The Witcher” 4. Sezon için İlk Tanıtım

Liam Hemsworth’ün Henry Cavill yerine Rivyalı Geralt koltuğuna geçtiği The Witcher 4. Sezon için ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

Liam Hemsworth - The Witcher 4. Sezon - Rivyalı Geralt - İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Liam Hemsworth’ün Rivyalı Geralt karakterini canlandırmaya başlayacağı The Witcher 4. sezondan ilk bakış videosu paylaşıldı. Netflix, Andrzej Sapkowski’nin dünyaca ünlü serisini ekrana taşımaya devam ediyor.

Polonya’nın en ünlü spekülatif kurgu yazarlarından Andrzej Sapkowski imzasını taşıyan The Witcher serisi, CD Projekt Red’in oyun uyarlamasının ardından Netflix tarafından diziye de adapte edildi. Geniş bir okur ve oyuncu kitlesine sahip olan seri, çeşitli spin-off’larıyla ekran yolculuğunu da genişletti.

Henry Cavill’ın dizinin başkarakteri Rivyalı Geralt rolünü Liam Hemsworth’e devredeceği yeni sezon için geri sayım resmi olarak başlamış durumda. Netflix, 5. sezon ile yapımda hikâyenin noktalanacağını açıklarken hayranlar da son dönemlerde düşüşte olan dizinin gelecek iki sezonla birlikte toparlanmasını umut ediyor.

- Reklam -

Geçen günlerde kamera arkasından bir görüntü paylaşılmıştı. Şimdi ise Netflix, daha önce Açlık Oyunları serisinde Gale Hawthorne karakterini canlandırmış olan Hemsworth’ün Geralt’ına ilk bakış sunan kısa bir video yayınladı.

Liam Hemsworth’lü The Witcher 4. Sezon İlk Bakışı | İZLE

YouTube video

(İlk bakış videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Paylaşılan videoda Hemsworth Rivyalı Geralt’ın ikonik beyaz saçlarıyla The Witcher dünyasına adım atıyor.

The Witcher’ın yapımcısı Lauren S. Hissrich, Hemsworth’ün hem prodüksiyona hem de role kattığı detaylar hakkında EW’ye şu açıklamayı yapmıştı:

“Görünümü bir yıldan uzun süredir geliştirme aşamasındaydı. Bu yüzden Liam Hemsworth’ü Rivyalı Geralt olarak resmi olarak tanıttığımız için çok heyecanlıyız. Oyuncu kadrosu ve ekip, Liam’ın ilk günden itibaren karaktere kattığı tutku, enerji ve sahiplenmeden etkilendi. Kaba sakalı, ikonik yarası ve diğer her şey! 4. sezonu çekmekten büyük keyif alıyoruz ve hayranları bu yolculukta bizimle birlikte olmaya davet etmekten heyecan duyuyoruz.”

The Witcher 4. Sezon Setinden Liam Hemsworth'e İlk Bakış

- Reklam -

Henry Cavill’ın Geralt rolünden ayrılacağı ilk açıklandığında bu birçok izleyici için büyük bir sürpriz olmuştu. Yerine Liam Hemsworth’ün seçilmesi de pek çok kişiyi şaşırtmıştı. Ancak oyuncunun rol hakkında yaptığı yorumlar hayranlar üzerinde olumlu bir etki bıraktı ve şimdilerde aktörün iyi bir seçim olabileceğini düşünen bazı hayranlar mevcut.

The Witcher evrenine son katılanlar arasında ise Regis’i canlandıracak Laurence Fishburne (The Matrix), ödül avcısı Leo Bonhart rolünde Sharlto Copley (Monkey Man), casus ve saray danışmanı Skellen rolünde James Purefoy (Solomon Kane) ve Zoltan rolünde Danny Woodburn (Watchmen) yer alıyor.

Dizide 4. sezonun çekimleri geçen ay başladı. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmamış olmasına rağmen The Witcher 4. Sezon bölümlerinin 2025 yazında ekranlara gelebileceği tahmin ediliyor.

The Witcher 5. Sezon ile Final Yapacak

İlginizi çekebilir: Andrzej Sapkowski ile The Witcher Dizisi Hakkında Röportaj

Siz Liam Hemsworth’ün Geralt’ına ilk bakışı nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Adamı çok eleştirdiler umarım hakkettikleri cevabı verir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lise Kütüphanesindeki Antik Mısır Mumyası Yeniden Modellendi

Lise Kütüphanesindeki Antik Mısır Mumyasının Gizemli Yüzü Ortaya Çıktı

Oscar Isaac - The King of Kings - İsa Mesih

Oscar Isaac, Animasyon Filmi “The King of Kings”te İsa Mesih’i Seslendirecek