in , ,

Oscar Isaac, Animasyon Filmi “The King of Kings”te İsa Mesih’i Seslendirecek

Oscar Isaac, Seong-ho Jan imzalı “The King of Kings” animasyon filminde İsa’yı seslendirmek üzere kadroya katıldı.

Oscar Isaac - The King of Kings - İsa Mesih
- Reklam -
- Reklam -

Oscar Isaac’in sıradaki projesi belli oldu. Emmy adayı aktör, Güney Koreli sanatçı Seong-ho Jan’ın The King of Kings filminde İsa’yı seslendirecek.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Oscar Isaac, animasyon türündeki The King of Kings filminde İsa Mesih rolünde yer alacak. Yapım, çok boyutlu bir macera sayesinde İsa ile yolları kesişen Charles Dickens’ı (Kenneth Branagh) ve oğlu Walter’ı (Roman Griffin Davis) takip edecek. Proje, İsa’nın müttefikleri ve düşmanlarıyla olan ilişkilerini, genç izleyiciler için anlaşılır kılmayı amaçlayan ve tüm ailenin keyifle izleyebileceği bir hikâye sunmayı hedefliyor.

Isaac’in ardından belli olan bir diğer rol ise son olarak Godfather of Harlem’de Bumpy Johnson olarak yer alan Forest Whitaker oldu. Whitaker, İsa’nın en yakın müttefiklerinden biri olan Peter’ın seslendirmesini üstlenecek.

- Reklam -

The King of Kings

Oscar Isaac’in İsa Mesih’i Canlandıracağı “The King of Kings” Filmi Bir Charles Dickens Uyarlaması Olacak

The King of Kings’in seslendirme kadrosunda ayrıca Kill Bill, Pulp Fiction ve Batman & Robin gibi yapımlarla tanınan Uma Thurman da yer alacak.

Animasyon filmi, son olarak Hello Mr. Billionaire ve Moribito gibi yapımlarda çalışan Seong-ho Jang tarafından yönetilecek. Yönetmen, görsel efektler konusundaki çalışmalarıyla tanınıyor ve bu yeni yapım, Jang’a Dickens’ın hikâyelerinden birini beyaz perdeye taşıma olanağı verecek. Film, Charles Dickens’ın ölümünden on yıllar sonra, 1934’te gün yüzüne çıkartılan The Life of Our Lord hikâyesinden ilham alacak.

The King of Kings’in senaryosu, daha önce The Princess and the Frog ile tanınan Rob Edwards ile yönetmen Seong-ho Jang imzalarını taşıyacak.

Oscar Isaac - The King of Kings - İsa

- Reklam -

Oscar Isaac bugüne dek Marvel’ın Moon Knight dizisindeki Marc Spector/Steven Grant rolü başta olmak üzere Dune’da Leto Atreides’i Ex Machina’da Nathan’ı, Inside Llewyn Davis’te ise Llewyn Davis’i canlandırdı. Aktör son olarak Kristen Stewart ile beraber vampir temalı gerilim filmi Flesh of the Gods’ın kadrosuna katıldı.

The King of Kings filmi için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

İsa Hakkındaki Tek Proje The King of Kings Değil

Geçen günlerde Nicolas Cage’in de oyuncu kadrosunda bulunduğu ve İsa’nın çocukluğuna odaklanan korku filmi The Carpenter’s Son duyurulmuştu. Öte yandan Martin Scorsese’nin de İsa hakkında yarı kurmaca yarı gerçek bir film için hazırlıklarına devam ettiği biliniyor.

Oscar Isaac’li The King of Kings yapımı hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Liam Hemsworth - The Witcher 4. Sezon - Rivyalı Geralt - İlk Bakış

Liam Hemsworth’ün Henry Cavill’dan Rivyalı Geralt Rolünü Devraldığı “The Witcher” 4. Sezon için İlk Tanıtım

Eden Filmi Venedik Film Festivali Prömiyer

Sydney Sweeney, Ana de Armas, Vanessa Kirby ve Jude Law’lı “Eden” Filmi Venedik’te Prömiyer Yapacak