in ,

Sydney Sweeney, Ana de Armas, Vanessa Kirby ve Jude Law’lı “Eden” Filmi Venedik’te Prömiyer Yapacak

Eden filmi festival yolculuğuna Venedik Film Festivali’nde başlamayı planlıyor. Ron Howard’ın yıldızlarla dolu yeni macerasında geri sayım başladı.

Eden Filmi Venedik Film Festivali Prömiyer
- Reklam -
- Reklam -

Eden filmi dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapabilir. Oyuncu kadrosunda Sydney Sweeney, Ana de Armas, Vanessa Kirby ve Jude Law gibi yıldızların bulunduğu yapım, hayatta kalma ve gerilim türlerinde olacak.

A Beautiful Mind ile En İyi Yönetmen ve En İyi Film dallarında Oscar kazanan, aynı zamanda Apollo 13 ve The Shootist gibi yapımlarla tanınan Ron Howard’ın sıradaki projesi için takvim netleşiyor.

İlk olarak 2023 yılında Origin of the Species ismiyle duyurulan; ardından Eden adı altında yeniden markalanan yeni Howard yapımı, prömiyer tercihini 28 Ağustos – 7 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 81. Venedik Film Festivali’nden yana kullanmak istiyor.

- Reklam -

Yapımın uluslararası dağıtımını üstlenen AGC International, geçen günlerde Eden’ın dünya çapındaki gösterim hakları konusunda çeşitli anlaşmalara vardı. Bunlar arasında yapımın dünya prömiyerinin Venedik’te gerçekleştirmesi de bulunuyor.

Eden Filmi Kadro

Amazon Prime Video ile yapılan çok bölgeli anlaşma, Birleşik Krallık ve İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Fransa, İskandinavya, İspanya, Latin Amerika, Japonya, Güney Kore, Güney Afrika, Hindistan, Türkiye, Batı Hint Adaları ve Asya’daki TV yayınlarını kapsıyor.

Yıldızlarla Dolu Kadrosu ile Dikkat Çeken “Eden” Dünya Prömiyerini Venedik Film Festivali’nde Yapabilir

Jude Law, Ana de Armas, Sydney Sweeney, Vanessa Kirby, Daniel Brühl, Richard Roxburgh, Felix Kammerer, Toby Wallace, Paul Gleeson ve Ignacio Gasparini gibi isimleri bir araya getiren Eden, Galapagos’ta çözülmemiş bir gizemi konu alıyor. Yapım, insanların mutluluk peşinde ne kadar ileri gidebileceğini keşfetmeyi hedefliyor.

Senaryosunu 2023 yapımı Tetris’i de kaleme alan Noah Pink’in kaleme aldığı filmde Imagine Entertainment’tan Ron Howard, Brian Grazer ve Karen Lunder, AGC Studios’un kurucusu Stuart Ford, Bill Connor ve Patrick Newall yapımcı koltuklarını paylaşıyor.

Yapımın çekimlerinin bir kısmı Avustralya’nın Queensland bölgesinde, diğer kısmı ise Galapagos’ta gerçekleştirildi.

- Reklam -

Eden Film Venedik Film Festivali Prömiyer

AGC Studios’tan Stuart Ford yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Eden’ın sonbahar festival lansmanı için dünya çapında en iyi dağıtım ortaklarına sahip olmaktan heyecan duyuyoruz ve filmin muhteşem gişe ve ödül potansiyeli konusunda gerçekten kendimize güveniyoruz.”

Eden’ın Venedik macerasının ardından 2024 sonbahar/kış döneminde vizyona girmesi bekleniyor.

Eden filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Daily

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for anon27693115 anon27693115 dedi ki:

    Yine mi çöp Sydney… Son 20 yılın en vasat kadın oyuncusu paylaşılamıyor. Müthiş…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oscar Isaac - The King of Kings - İsa Mesih

Oscar Isaac, Animasyon Filmi “The King of Kings”te İsa Mesih’i Seslendirecek

İnternet Fosil Yeni Dinozor Türü

İnternetten Aldığı Fosil, ‘Cehennemden Gelen Tavuk’ Olarak Anılan Yeni Bir Dinozor Türüne Kapı Araladı