in ,

“A Beautiful Mind”ın Yönetmeninden Hayatta Kalma Temalı Gerilim Filmi Geliyor: “Eden” Kadrosu Yıldızlarla Dolu

“Eden” filmi için oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Ron Howard’ın yeni yapımına dahil olan isimler arasında Vanessa Kirby ve Sydney Sweeney de yer alıyor.

Eden Filmi Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Eden filmi prodüksiyon için gün sayarken oyuncu kadrosuna yeni takviyeler yapmayı sürdürüyor. A Beautiful Mind’ın yönetmeni Ron Howard’ın hayatta kalma temalı gerilim yapımına son eklenen isimler Vanessa Kirby ve Sydney Sweeney oldu.

Daha önce Ana de Armas ve Jude Law’ın başrollerini paylaşacağı ve Origin of the Species adını taşıyacağı belirtilen yeni bir korku yapımı duyurulmuştu. Şimdi ise Origin of the Species adını Eden’a bırakıyor ve kadrosuna yeni yıldızlar katmaya devam ediyor.

2001 çıkışlı A Beautiful Mind ile En İyi Yönetmen ve En İyi Sinematografi Oscar ödüllerini alan Ron Howard’ın sıradaki projesi merakla bekleniyor.

- Reklam -

Eden Filmi Oyuncu Kadrosu

“Eden” Filmi Hollywood’un Göze Oyuncularını Ağırlıyor

Çekimlerinin gelecek ay Avustralya’da başlaması planlanan yapımın oyuncu kadrosu genişlemeyi sürdürüyor. Daha önce açıklanan Jude Law, Ana de Armas ve Daniel Brühl’ün ardından ekibe katılan son kişiler Vanessa Kirby ve Sydney Sweeney oldu. İkili, yapımdan ayrılmak zorunda kalan Alicia Vikander ve Daisy Edgar-Jones’un yerine projeye dahil oldu.

Kirby şimdilerde Ridley Scott’ın yakında gösterime girecek olan epik filmi Napoleon’da Josephine rolüyle Joaquin Phoenix’le beraber izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aktris ayrıca en son Mission Impossible filmi Dead Reckoning’de oynadı ve 2025’te Mission: Impossible 8 filminde White Widow rolünü yineleyecek.

Eden Filmi Kadrosu Belirleniyor

Sweeney ise HBO’nun popüler dramları The White Lotus ve Euphoria’daki performanslarıyla adından söz ettirdi. Aktris yakında Glen Powell’la birlikte romantik komedi türündeki Anyone But You’da rol alacak.

“Eden” Filminin Konusu Ne Hakkında?

Eden hakkında bilinenler arasında filmin gerçek bir hikâyeye dayandığı ve aynı olayla ilgili iki farklı bakış açısından ilham aldığı yer alıyor. Filmin yaratıcıları yapımı, “Galapagos için medeniyeti terk eden bir grup tuhaf karakter arasında geçen karanlık ve komik bir cinayet ve hayatta kalma hikâyesi” olarak tanımlıyor.

- Reklam -

Yapım aynı zamanda, “Hayatın anlamı nedir?” sorusuna bir yanıt arayan bir dizi karakterin maceralarına odaklanıyor.

Origin of the Species Filmi

Filmin senaryosunu daha önce Tetris’te de görev alan Noah Pink kaleme alıyor.

Yapım, bir dizi yeraltı mağarasında mahsur kalan Taylandlı bir okul futbol takımının ve onları kurtarmak için yapılan cesur kurtarma girişimlerinin hikâyesini takip eden Thirteen Lives’ın ardından Howard tarafından uyarlanan ikinci gerçek hikâye olacak.

Eden için şimdilik bir vizyon tarihi açıklanmış değil.

Yapımın kadrosunu siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Salem's Lot Uyarlaması - Stephen King - Max

Stephen King’in Yeni “Salem’s Lot” Uyarlaması Sinemaları Es Geçerek Dijitale Gelebilir

Truva Savasi Kahramani Ajax Tasviri

Yunanistan’da 1.800 Yıllık Batık Yapıda Truva Savaşı Kahramanı Ajax’ın Tasviri Bulundu