in ,

Ana de Armas ve Jude Law’lı Korku Filmi “Origin of the Species” Geliyor

Origin of the Species filmi için başroller ortaya çıktı. Ron Howard imzalı korku filmi, hayatta kalma temasına odaklanıyor.

Origin of the Species Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Origin of the Species filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Yönetmenliğini Oscarlı sanatçı Ron Howard’ın üstlendiği yapım; Ana de Armas, Jude Law ve Alicia Vikander gibi yıldızları bir araya getiriyor.

A Beautiful Mind (Akıl Oyunları) filminin yönetmeni Ron Howard, yeni bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deadline’ın haberine göre filmin kadrosuna Oscar adayı Ana de Armas, bir başka Oscar adayı Jude Law, Oscarlı aktris Alicia Vikander ve Altın Küre’de adaylığı ile ses getiren Daniel Brühl yer alıyor. Yapımın çekimlerinin ise bu yılın sonunda Avustralya’da başlanması bekleniyor.

Filmin yapımı Ron Howard’ın Imagine Entertainment şirketine ait olacak. Origin of the Species (Türlerin Kökeni), Galapagos’un kayalık ve benzersiz coğrafyasında geçen gerçek bir hikâyenin iki farklı anlatımını takip edecek. Yapım, Galapagos için uygarlığı terk eden bir grup eklektik karakterin etrafında geçen, karanlık bir cinayet ve hayatta kalma hikâyesi olarak tanımlanıyor ve, “Yaşamın anlamı nedir?” sorusunun peşindeki bazı tuhaf kişilere odaklanıyor.

- Reklam -

Origin of the Species Filmi Başroller

“Origin of the Species” Filmi için Hazırlıklar Başladı

Dünyanın en büyük film pazarlarından biri olarak kabul edilen Cannes Film Market’a son anda dahil olan Origin of the Species; tamamlanmış senaryosu nedeniyle avantajlı bir konumda yer alıyor. ABD’de devam eden Hollywood senaristleri grevi sebebiyle marketteki birçok yapım, senaryo konusunda sıkıntılar çekiyor. Bu nedenle Origin of the Species noktalanmış senaryosuyla kendisine güçlü bir yapımcı ve dağıtımcı bulmak konusunda avantaj sahibi.

Bununla birlikte yapım, film ve TV dünyasının saygı duyulan yönetmenlerinden birisi olan Ron Howard’ı arkasına aldığı için de pazarlama sürecini başarılı bir şekilde noktalamaya yakın. Howard ve yıldız oyuncu kadrosunun Origin of the Species’i gerçeğe dönüştürmekte sıkıntı çekmeyeceği görüşü hakim.

Origin of the Species Jude Law

- Reklam -

Howard son olarak Tayland’daki mağara kurtarma hikayesini anlatan Thirteen Lives (On Üç Yaşam) filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yapım Aamzon’un yayın servisinde gösterime girdi ve yapımın başrollerinde Viggo Mortensen, Colin Farrell ile Joel Edgerton yer aldı.

Thirteen Lives gibi Origin of the Species de gerçek bir hikâyeyi konu alıyor. Filmin senaryosunu ise Tetris’in de senaristi olan Noah Pink’e emanet ediliyor. Prodüksiyon sürecine 2023’ün sonunda Avustralya’da başlaması beklenen yapımın vizyon tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor.

Sizin Origin of the Species için öngörüleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla korku sineması haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dolph Lundgren Kanser

“Rocky”deki Ivan Drago Rolüyle Akıllara Kazınan Dolph Lundgren 8 Yıldır Verdiği Kanser Mücadelesini Anlattı

Dwayne Johnson "Hızlı ve Öfkeli" Serisine Geri Dönüyor

Yıllar Süren Kavga Son Buldu: Dwayne Johnson “Hızlı ve Öfkeli” Serisine Geri Dönüyor