in ,

Yıllar Süren Kavga Son Buldu: Dwayne Johnson “Hızlı ve Öfkeli” Serisine Geri Dönüyor

Dwayne Johnson, “Fast X” filmi ile Hızlı ve Öfkeli serisine geri dönüyor. Vin Diesel ile yıllar süren kavgasından sonra yıldız oyuncu Hobbs rolünü yeniden canlandırıyor.

Dwayne Johnson "Hızlı ve Öfkeli" Serisine Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Dwayne Johnson, Vin Diesel ile yıllar süren kavgasının ardından Fast X ile Hızlı ve Öfkeli serisine resmen geri dönüyor.

Hollywood’un en çok kazanan oyuncularının başında gelen Dwayne Johnson, serideki ilk çıkışını Hızlı ve Öfkeli 5 ile Diesel’in Dom Toretto’su ve ailesinin peşine düşen DSS Ajanı Luke Hobbs rolüyle Brezilya’da yapmış, daha sonraki devam filmlerinde ise çeteye katılan bir isim olmuştu. Ancak bu yoldaşlık ekran dışında devam etmedi; Johnson ve Diesel 2017 yapımı The Fate of the Furious’ta olaylı şekilde birbirlerine ters düşerek, Hobbs & Shaw spin-off’u hariç, diziden ayrılmasına yol açtı.

Filmin geniş çapta gösterime girmesinden önce, bu hafta Roma’da Fast X’in dünya prömiyeri yapıldı ve burada yıldız/yapımcı Vin Diesel finalin üçleme şeklinde geleceğini Hızlı ve Öfkeli 12’nin yolda olduğunu açıkladı. Şimdi ise The Wrap’in haberine göre Dwayne Johnson’ın Hızlı ve Öfkeli serisine dönüşü resmileşti. Aktörün Fast X’in jenerik sonrası sahnesinde Luke Hobbs rolünü yeniden canlandırdığı gözüktü.

- Reklam -

Dwayne Johnson "Fast X" ile Hızlı ve Öfkeli’ye Geri Döndü

Dwayne Johnson ve “Fast X” Sonrası Hızlı ve Öfkeli Serinin Geleceği

Johnson’ın dönüşünün jenerik sonrası bir sahne şeklinde kurgulanması, yaratıcı farklılıklar nedeniyle orijinal yönetmeninin ayrılmasıyla daha en başında sorunlu hâle gelen prodüksiyonu boyunca gizli tutulması normaldi. Bununla birlikte Johnson’ın Diesel’in geri dönmesi için Instagram’da yaptığı ricayı reddetmesini de içeren, Diesel ile aralarındaki kamuoyu önündeki kavganın hararetli doğası göz önüne alındığında geri dönecek olması da hayranlar tarafından sürprizle karşılandı.

İkilinin aralarındaki anlaşmazlıkları “tamamen” sonlandırıp sonlandırmadıkları belirsiz olsa da, Fast X Johnson’ı ana seriye geri döndürmek için doğru film. Yaklaşan devam filmi büyük ölçüde Johnson’ın Hobbs’unun çıkış yaptığı Fast Five’ın devamı niteliğinde ve Jason Momoa’nın canlandırdığı Dante, Dom ve ailesinin elinde babasının ölümünün intikamını almaya çalışıyor. Dom ve Hobbs filmde ortak olmasalar da, daha sonraki ekip çalışmaları Johnson’ın DSS ajanını en az eski banka soyguncuları kadar hedef haline getirmiş olabilir.

- Reklam -

Dwayne Johnson "Hızlı ve Öfkeli" Serisine Geri Dönüyor

Diğer yandan Hobbs & Shaw 2 filmi de çoktan onay almış olduğu için, orijinal serinin bir sonraki filmi yeni spin-off için de altyapı hazırlayabilir.

Dwayne Johnson’ın yıllar sonra seriye dönüş yapacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Origin of the Species Filmi

Ana de Armas ve Jude Law’lı Korku Filmi “Origin of the Species” Geliyor

Mahsur Kadın - André Gide

Nobel Ödüllü Yazar André Gide İmzalı “Mahsur Kadın” Yeniden Türkçede