in , ,

Joaquin Phoenix’in Başrolünde Yer Aldığı Yeni Ridley Scott Filmi “Napoleon”dan Fragman

Napoleon filminden yeni bir fragman yayınlandı. Ridley Scott’ın yeni tarihi draması, Fransız generalin hayatına odaklanıyor.

Napoleon - Joaquin Phoenix Yeni Filmi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Napoleon filmi için yeni fragman görücüye çıktı. Ridley Scott imzalı yapım izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

İlk olarak Kitbag adıyla tanıtılan, ardından da Napoleon adını alan Apple TV yapımı beyaz perdede vizyona girmeye hazırlanıyor.

İlk fragmanı geçen temmuz ayında yayınlanan filmin başrolünde Joaquin Phoenix yer alırken Oscarlı aktöre Vanessa Kirby eşlik ediyor.

- Reklam -

Son olarak 2021’de House of Gucci yapımıyla izleyicilerin karşısına çıkan Ridley Scott, tarihi drama türüne geri dönüyor.

Alien, The Martian, Prometheus ve Blade Runner gibi bilimkurgu filmlerinin yanı sıra Gladiator gibi bir tarihi dramaya da imza atan Scott; izleyicileri Fransız generalin ikilemli hayatına davet ediyor.

Napoleon Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, filmin aksiyon ve dram ağırlıklı dozunu gözler önüne seriyor. Game of Thrones’un ünlü Battle of the Bastards bölümündeki destansı savaş sahnesiyle yarışan sekanslara; ağır ve güçlü monologlar ile takviye yapan tanıtım, Phoenix’in son dramatik rolüne yeni bir bakış imkânı sunuyor.

Tanıtımda Phoenix’in canlandırdığı ünlü komutanın yeni görüntülerinin yanı sıra, Akademi Ödülü adayı Vanessa Kirby (Pieces of a Woman) tarafından canlandırılan İmparatoriçe Joséphine ile Bonaparte arasındaki romantik ilişki de ele alınıyor.

Napoleon - Joaquin Phoenix Yeni Film Fragman

- Reklam -

Scott’ın son filminde ayrıca Ludivine Sagnier (Lupin), Matthew Needham (House of the Dragon), Tahar Rahim (The Mauritanian), Phil Cornwell (Alan Partridge), John Hollingworth (The Queen’s Gambit), Ben Miles (Andor), Youssef Kerkour (House of Gucci), Gavin Spokes (House of the Dragon), Ian McNeice (Rome), Rupert Everett (My Best Friend’s Wedding), Paul Rhys (Chaplin), Edouard Philipponnat (House of Gucci) ve Mark Bonnar (Catastrophe) yer alıyor.

Napoleon’un sinema salonlarında gösterilecek versiyonu 2 saat 38 dakika sürecek. Yapımın Apple TV+ üzerinden yayınlanacak yönetmen kurgusu ise 4 saati aşacak.

Napoleon Fragmanı - Ridley Scott Film

Napoleon filmi 22 Kasım 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Yapımın Apple TV+’ta ne zaman yayına gireceği ise henüz açıklanmadı.

Ridley Scott’ın yeni filmine dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Unholy Trinity: Samuel L. Jackson'dan Yeni Western Filmi

Samuel L. Jackson ve Pierce Brosnan Yeni Western Filmi “Unholy Trinity” ile Bir Araya Geliyor

Derz: Hakan Günday'ın Öyküleri Tek Kitapta Toplandı

Hakan Günday’ın Öyküleri “Derz” Kitabında Bir Araya Geliyor