in , ,

Ridley Scott’ın Başrolünde Joaquin Phoenix’in Yer Aldığı Tarihi Destanı “Napoleon” Filminden İlk Fragman

Napoleon filminden ilk fragman yayınlandı. Yapımcılığı Sony ve Apple tarafından üstlenilen yeni Ridley Scott projesi için ilk tanıtım paylaşıldı.

Napoleon Fragmani Ridley Scott
- Reklam -
- Reklam -

Napoleon filmi için ilk fragman görücüye çıktı. Ridley Scott’ın bir kez daha yönetmenlik koltuğuna oturduğu yapımda Joaquin Phoenix’e başrolde Vanessa Kirby eşlik ediyor.

Son olarak Son olarak 2021’de Matt Damon, Adam Driver ve Jodie Comer’lı The Last Duel ile Lady Gaga, Al Pacino ve Adam Driver’lı House of Gucci filmleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Ridley Scott; yeni bir tarihi dramaya imza atmaya hazırlanıyor.

İlk etapta Kitbag şeklinde adlandırılan, daha sonra Napoleon ismini alan film Napolyon Bonapart’ın hayatından önemli kesitlere ev sahipliği yapacak. Ünlü general yalnızca savaş meydanında değil, özel hayatındaki çalkantılı süreçlerle de beyaz perdenin konuğu olacak.

- Reklam -

İlk başta yalnızca Apple TV+ için geliştirildiği açıklanan, sonrasında Sony Pictures’ın da desteğiyle prömiyerini sinema salonlarında yapması belirlenen Napoleon filmi için geri sayım sürüyor. Apple Studios, daha önce Martin Scorsese’nin yeni filmi Killers of the Flower Moon için de önce dijitalde yayın kararı almış, sonrasında bu hamleden vazgeçmişti.

Yapımdan yayınlanan ilk fragmanda Napolyon, savaş meydanında at sürerken görüntüleniyor. Filmin epik yanına dikkat çeken fragman, aynı zamanda Fransa tahtı için verilen mücadeleye dair de ipuçları sunuyor.

Napoleon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Joaquin Phoenix’in Fransız İmparatoru Napolyon’u canlandıracağı yapımda Vanessa Kirby, Napolyon’un eşi İmparatoriçe Joséphine’e hayat veriyor

Phoenix ve Kirby’ye eşlik eden isimler arasında Rupert Everett, Ian McNeice , Ludivine Sagnier, Ben Miles, Tahar Rahim, Ian McNeice, Catherine Walker, Youssef Kerkour ve Paul Rhys gibi isimler yer alıyor.

Napoleon Fragmanı - Ridley Scott Film

Vanessa Kirby, geçen ay verdiği bir demeçte Scott ve Phoenix’le birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti şu sözlerle dile getirmişti:

- Reklam -

“Bu destansı bir şey. Joaquin olağanüstü. Gerçekten de Ridley’in en iyi tarihi biyografisi. Joaquin’in parçası olduğu inanılmaz savaşlar ve inanılmaz bir karakter çalışması var. Bu bir zevkti. Bunu yapmak bir zevkti. Bayıldım.”

Napoleon Filmi Konusu

Filmin resmi tanıtımı şu şekilde aktarılıyor:

Napoleon, Oscar ödüllü Joaquin Phoenix’in canlandırdığı ikonik Fransız İmparatoru Napolyon Bonapart’ın gösterişli yükselişini ve düşüşünü anlatan gösteri dolu bir aksiyon destanı. Efsanevi yönetmen Ridley Scott; Bonaparte’ın iktidara giden amansız yolculuğunu, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan ve değişken ilişkisini kendi prizmasından geçirerek, Napolyon’un vizyoner askeri ve politik taktiklerini şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından bazıları eşliğinde sergilemeye hazırlanıyor.

Napoleon Fragmanı - Ridley Scott 2023

Napoleon filmi 22 Kasım 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Yapım toplamda 2 saat 37 dakikalık perde süresine sahip olacak.

Sizin Napoleon filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Şimdiden muhteşem olacağından eminim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Masal ve Efsanelerinde Olağanüstü Güçler ve Varlıklar - İrfan Polat | Haftanın Kitabı #277

Türk Masal ve Efsanelerinde Olağanüstü Güçler ve Varlıklar – İrfan Polat | Haftanın Kitabı #277

Jim Parsons - The Big Bang Theory İtiraf

“The Big Bang Theory” Dizisindeki Sheldon Rolüyle İkonikleşen Jim Parsons’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf