in ,

“The Big Bang Theory” Dizisindeki Sheldon Rolüyle İkonikleşen Jim Parsons’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Jim Parsons, “The Big Bang Theory” dizisinde canlandırdığı Sheldon rolüyle hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncu, projeyi ilk gördüğünde yapımın bu kadar tutacağını hiç düşünmediğini ifade etti.

Jim Parsons - The Big Bang Theory İtiraf
- Reklam -
- Reklam -

Jim Parsons, The Big Bang Theory dizisi için senaryoyu eline aldığı ilk anda yapımın bu denli uzun soluklu bir maceraya dönüşeceğini hiç öngöremediğini paylaştı.

50 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jim Parsons, The Big Bang Theory dizisindeki Sheldon Cooper rolüyle 4 defa Primetime Emmys kazanmıştı.

2006 – 2019 yılları arasında toplamda 15 sezon ve 280 bölüm yayınlanan CBS dizisi, modern sit-com yapımları arasında adından en çok söz ettiren işlerden birisi olmuştu.

- Reklam -

Dizinin finalinden 4 yıl sonra yapımın başrollerinden Jim Parsons, bugünden geçmişe bakarak The Big Bang Theory hakkındaki ilk izlenimlerini paylaştı.

Jim Parsons - The Big Bang Theory - Sheldon Cooper

Hollywood Outbreak’e konuşan oyuncu, dizinin hikâyesine hemen bağlandığını kaydetse de sit-com’un bu kadar uzun süre yayında kalacağından hiç emin olmadığını itiraf etti.

Jim Parsons, “The Big Bang Theory” Dizisi ile Tanıştığı Anı Anlatıyor

Jim Parsons, açıklamasında şu ifadeleri kullanıyor:

“Dizinin bu kadar yaşayacağını bilmiyordum. Ama onunla oldukça özel bir bağ kurdum. Şunu söyleyebilirim. Bir oyuncu olarak böyle şeylerin çok sık olduğunu düşünmüyorum. Birçok rolde şöyle düşünürsünüz: ‘Bunu yapabilirim. İyi de olur. Hatta güzel olur. Ama senaryoyu okuduğum andan itibaren bir şeyler vardı. Yine de bu kadar uzun süre devam edeceğini hiç düşünmemiştim.”

- Reklam -

Mayıs 2019’da final yapan The Big Bang Theory dizisi, eğer Parsons’ın yapımdan ayrılma kararı olmasaydı en az birkaç sezon daha devam edecekti. Aradan geçen 12 yılda, Sheldon hâlâ yapımın en popüler ve en odak noktasındaki karakteriydi.

Jim Parsons - The Big Bang Theory - Sheldon

Parsons ayrılık kararı aldığında, bunun The Big Bang Theory’nin de sonu olacağı fikrini hiç düşünmemişti. Yine de yapımcılar maceraya Sheldon’sız devam etme fikrine pek sıcak bakmadı.

Öte yandan Sheldon Cooper’ın gençliğine odaklanan CBS dizisi Young Sheldon, 2017 yılından beri yoluna devam ediyor. Dizide karakterin gençliğini Iain Armitage canlandırıyor. Bununla birlikte aynı evrende geçecek yeni bir spin-off için de çalışmalar sürüyor.

Jim Parsons’ın açıklaması hakkında sizin görüşleriniz neler? The Big Bang Theory’yi zaman içerisinde bir klasiğe çeviren faktörler nelerdi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screne Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Napoleon Fragmani Ridley Scott

Ridley Scott’ın Başrolünde Joaquin Phoenix’in Yer Aldığı Tarihi Destanı “Napoleon” Filminden İlk Fragman

Zombieverse - Netflix Zombi Programı - Fragman

Netflix’in Zombi Temalı Yarışma Programı “Zombieverse”ten Fragman Yayınlandı