in ,

Netflix’in Zombi Temalı Yarışma Programı “Zombieverse”ten Fragman Yayınlandı

Zombieverse için ilk fragman yayınlandı. Netflix, Güney Kore’deki prodüksiyonlarına devam ediyor. Platform, zombi temalı yeni eğlence programını tanıttı.

Zombieverse - Netflix Zombi Programı - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Zombieverse fragmanı paylaşıldı. Netflix’in zombi temalı yarışma programı izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

2021 çıkışlı Squid Game ile platform rekoru kıran Netflix, Güney Kore’deki projelerine hız vermeyi sürdürüyor. Netflix; All of Us Are Dead, Hellbound ve Black Knight gibi Güney Kore imzalı yapımların ardından Asya pazarına daha fazla yatırım yapacağını duyurmuştu.

Önümüzdeki 4 yıl için Güney Kore’deki projelere 2.5 milyar doları gözden çıkaran dijital yayın platformu, şimdi de bir eğlence programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

- Reklam -

Bir dizi ya da film yerine, eğlence programı formatında olacak yapım, “Gerçek bir zombi saldırısından sağ çıkabileceğinizi düşünüyor musunuz?” sorusuna cevap arıyor. Zombieverse adını taşıyan realite programı gelecek ay izleyicilerle buluşacak.

Zombieverse Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sinemanın siyah beyaz dönemlerinden beri zombi anlatıları popüler kültürün önemli ikonları olmuş durumda. Yıllar içerisinde dönem dönem zirveye çıkmayı başaran bu tür, son dönemlerde “tüketim toplumu eleştirisi” odağından izleyicilerle buluşuyor.

Şimdilerin en popüler dizilerinden The Walking Dead, 11 sezonluk macerasını noktalamış olsa da Yürüyen Ölüler evreni yeni spin-off’larla devam ediyor. Netflix de zombi temasına kayıtsız kalmayan yapımcılardan. Şirketin yeni adımı ise bir realite şovu olacak.

Zombieverse Fragman - Netflix Zombi Programı

“Isırılan” Diskalifiye Olacak

Yarışmacıları bir zombi kıyametinin yaşandığı alternatif gerçekliğe taşımayı hedefleyen program, Güney Kore’nin Seul kentinde çekilecek. Yarışmacılar Seul’ün hareketli sokaklarında zombilerden kaçacak; yiyecek, su, barınma ve ulaşım imkânı bulmak için maceralara atılacak. Programın konsepti gereği yarışmacılara günlük görevler verilecek ve eğer bir yarışmacı, oyun sırasında ısırılırsa oyundan çıkmak zorunda kalacak.

- Reklam -

Zombieverse’ten yayınlanan fragman programın kapsamlı dünyasına dair ipuçları veriyor. Tanıtım, zombilerin kalabalık bir caddede insanlara saldırmaya başlamasıyla Seul sokaklarında yaşanan kaosla başlıyor. Fragman daha sonra programdan kliplere yer vererek yarışmacıların süpermarket ve sokak panayırı gibi çeşitli ortamlardaki mücadelelerini ortaya koyuyor.

Zombieverse - Netflix Zombi Program - Fragman

Programda yer alan yarışmacılar arasında komedyen Park Na-rae, rap müzisyeni DinDin, eski beyzbol oyuncusu Yoo Hee-kwan ve Single’s Inferno 2’dan Kim Jin-young da yer alıyor.

Zombieverse programı 8 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Netflix kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Zombieverse programı hakkında sizin ilk fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, kültür dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jim Parsons - The Big Bang Theory İtiraf

“The Big Bang Theory” Dizisindeki Sheldon Rolüyle İkonikleşen Jim Parsons’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Baldur’s Gate 3 Karakterleri Druid

TikTok Yayından Kaldırdı: “Baldur’s Gate 3” Tanıtımında Ayı Formundaki Druid’in ‘Aşk Sahnesi’ Viral Oldu