in

Yeni “The Big Bang Theory” Dizisi Kesinleşti: Orijinal Yaratıcılar Çalışmalara Başladı

The Big Bang Theory evrenine yeni bir spin-off yapım geliyor. Haber serinin yaratıcısı Chuck Lorre’dan geldi.

Yeni "The Big Bang Theory" Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

The Big Bang Theory evreni yeni bir spin-off dizisi ile genişlemeye hazırlanıyor. Orijinal dizinin öncesini anlatan Young Sheldon sona yaklaşırken evrende geçecek yeni bir projenin yolda olduğu duyuruldu.

Televizyon ekranlarına ilk defa 2007 yılında çıkan ve hayranların beğenisini toplayan The Big Bang Theory 2019 yılında 12 sezonluk maratonunu tamamlamıştı. Dizinin öncesini anlatan Young Sheldon dizisi orijinal sit-com’da Jim Parsons tarafından canlandırılan Sheldon Cooper karakterinin çocukluğuna göz atmıştı. 7 sezonun ardından Young Sheldon yapımı da izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. Ancak serinin yaratıcısı Chuck Lorre ve yapımcı Steve Holland The Big Bang Theory evreninin son bulmayacağını açıkladı.

Yapımcı stüdyo Warner Bros. Discovery tarafından The Big Bang Theory çatısı altında geçecek projenin, yeni ismi ile duyurulan Max platformuna geleceği açıklandı. HBO Max 2019 yılında dizinin haklarını yaklaşık 600 milyon dolarlık bir anlaşma ile satın almıştı. Projenin başında ise yine Chuck Lorre ve yapımcı Steve Holland yer alacak. Spin-off yapıma dair henüz net bir bilgi verilmese de erken geliştirme aşamasında olduğu biliniyor.

- Reklam -

Yeni "The Big Bang Theory" Dizisi Geliyor

The Big Bang Theory Evreni Yeni Dizisi ile Büyümeye Devam Ediyor

Spin-off yapımın duyurusu Max dijital yayın platformunun tanıtımında yapıldı. Açıklama sonrası orijinal dizi kadrosundan birçok ismi görmeyi bekleyen hayranların yeni yapımda ne ile karşılaşacakları belirsizliğini koruyor.

Young Sheldon dizisinin ekran başarısı ise The Big Bang Theory evreni içinde anlatılabilecek hikâyelerin potansiyel izleyici kitlesi oluşturduğu tahmin ediliyor. Iain Armitage’ın Sheldon karakterinin gençliğini yansıtmadaki başarısının buna etkisi olduğunu da not düşen eleştirmenler yeni projenin de belirli bir izleyici kitlesine hitap edeceğini söylüyor. Yine de hayranlar gelecek yapımın evrene farklı bir bakış açısı getirebileceğinden emin.

- Reklam -

Orijinal dizinin yaratıcıları geçen yıl yapımın 15. yıldönümü nedeniyle bir araya gelmişler ve ünlü sit-com yapımın geri dönüş fikrine açık olduklarını belirtmişlerdi. Yapımcı Bill Prady bunun zor bir ihtimal olduğunu söylese de karakterleri yeniden bir araya getirmek istediğini söylemişti.

The Big Bang Theory Young Sheldon

Siz The Big Bang Theory serisini altında geçecek yeni bir yapım hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for begumbalci begumbalci dedi ki:

    The Big Bang Theory’nin 7. Sezonunu bitirmek üzereyim ve keyifle izliyorum diziyi. Benim için muhteşem bir haber bu :partying_face:

  2. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Öyle sık sık dizi izleyen sezonlarını internette arayan oturdu mu bilmem kaç bölüm bitirmeden kalmayan kişilerden biri değilim. Ama bu diziyi sevmiştim. Bu habere ben de sevindim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Continental Fragmanı: John Wick Evreni Genişliyor

John Wick Evreninde Geçen “The Continental” Dizisinden İlk Fragman

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Yolda

HBO, “Game of Thrones” Evreninde Geçen Yeni Öncül Diziyi Resmen Duyurdu (Video)