in ,

John Wick Evreninde Geçen “The Continental” Dizisinden İlk Fragman

The Continental dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. John Wick evreninde geçen ve üç bölümden oluşan mini dizi Peacock’ta yayınlanacak.

The Continental Fragmanı: John Wick Evreni Genişliyor
- Reklam -
- Reklam -

The Continental fragmanı yayınlandı. Peacock, John Wick filmlerinin üç bölümlük öncül dizisi için yayın tarihini ve ve resmi posteri de paylaştı.

İlk olarak 2014’te vizyona giren aksiyon filmi John Wick, basit bir intikam hikâyesi üzerine kuruluydu. Başroldeki eski suikastçı (Keanu Reeves) köpeğinin öldürülüp arabasının çalınmasıyla yeniden suikast dünyasına dönüş yapmak zorunda kalıyordu. John Wick, altın paralarla işleyen gizemli otel The Continental dahil olmak üzere suikastçılar için sığınak sağlayan geniş bir toplumun sınırlarına bakış sunuyor.

Tek bir film olarak başlayan macera milyonlarca izleyici kazandı ve bugün büyük bir evren haline geldi. Son olarak serinin dördüncü filmi geçen haftalarda sinema salonlarındaki yerini aldı. Hayranlar şimdi de orijinal film serisinin öncesini anlatan The Continental dizisinin ilk fragmanına göz atma şansına sahipler.

- Reklam -

The Continental dizi ilk fragman

Peacock tarafından yayınlanan fragman, ikonik disko melodisi “I Feel Love” eşliğinde başlıyor. 1970’lerin New York’unda çeşitli suikastçıların faaliyetlerine kısa bir bakış attıktan sonra genç Winston’ın otele gelişinin uğursuz bir görüntüsünü ortaya koyuyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Continental Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Peacock bu ilk fragmana ek olarak, dizinin Eylül 2023’te yayınlanacağını açıkladı ve yepyeni bir poster paylaştı. Genç Winston’ın da yer aldığı postere aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Continental dizi poster

- Reklam -

The Continental Dizisi Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Fragman The Continental’ın konusu hakkında pek fazla bilgi vermemekle birlikte, Winston’ın dizi için ne kadar önemli bir karakter olacağına dair ipuçları veriyor. Winston genç olabilir ama hâlâ karanlık bir geçmişi var ve dizideki olaylar onu bu geçmişe geri çekecek. Aksiyon dolu yolculuğunun bir parçası olarak, en yüksek noktaya ulaşmak ve otelin kontrolünü ele geçirmek için mücadele edecek. Bu da uluslararası otel zincirinin o geldiğinde John Wick filmlerinden tamamen farklı bir şekilde işleyebileceği anlamına geliyor.

Fragmanda da kısaca gösterildiği gibi yeni dizide genç Winston’ı Colin Woodell canlandırıyor. Kendisine Mel Gibson (Cormac), Mishel Prada (KD), Ben Robson (Frankie), Hubert Point-Du Jour (Miles), Nhung Kate (Yen), Jessica Allain (Lou), Jeremy Bobb (Mayhew) ve Peter Greene (Charlie Amca) gibi isimler eşlik ediyor. Ayomide Adegun da orijinal filmlerde merhum Lance Reddick tarafından canlandırılan genç Charon karakterini canlandıracak.

Üç bölümlük dizinin ilk iki bölümünü The Book of Eli yönetmeni Albert Hughes, son bölümünü ise The Lord of the Rings The Rings of Power’dan tanınan Charlotte Brändström yönetecek.

Yeni öncül seriden beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Penguin Fragmanı Yayında: Colin Farrell Başrolde

Colin Farrell’lı “The Penguin” Dizisinden İlk Fragman Yayında

Yeni "The Big Bang Theory" Dizisi Geliyor

Yeni “The Big Bang Theory” Dizisi Kesinleşti: Orijinal Yaratıcılar Çalışmalara Başladı