in , , ,

“Marvel vs. Capcom 3” Stüdyosu Yeni Bir “Hunter x Hunter” Dövüş Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Hunter x Hunter dövüş oyunu duyuruldu. “Marvel vs. Capcom 3” stüdyosu Eighting, popüler manga ve animeyi oyun dünyasına uyarlıyor.

Hunter x Hunter Dövüş Oyunu Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Hunter x Hunter dövüş oyunu geliyor. Japonya’daki gerçekleşen Jump Festa 2024 etkinliğinde Bushiroad Games, Marvel vs. Capcom 3’teki çalışmalarıyla tanınan Eighting’in yepyeni bir dövüş oyunu yaratmak için popüler manga ve animenin dünyasına daldığını açıkladı.

Otuz yıllık bir mirasa sahip olan Eighting Stüdyosu, dövüş oyunu alanında deneymli bir kadroya sahip. Marvel vs. Capcom 3 stüdyoda öne çıkmaya devam ederken, portföylerinde Tatsunoko vs. Capcom, Fate/unlimited codes ve Bloody Roar gibi popüler oyunlar da yer alıyor.

Eighting’in son işbirlikleri arasında Dungeon Fighter Online’ın spin-off’u DNF Duel, Arc System Works ve Nintendo’nun Pikmin 4’ü gibi içerikler de yer alıyor

- Reklam -

Yu Yu Hakusho’nun yaratıcısı Yoshihiro Togashi tarafından 1998 yılında başlayan Hunter x Hunter, manga evreninde ikonik bir statüye yükseldi. Togashi’nin sağlık sorunları nedeniyle son yıllarda birkaç defa ara vermesine rağmen, TV Asahi tarafından yakın zamanda yapılan en iyi 100 anketinde 11. sırada yer almayı başardı. Manganın aynı zamanda iki farklı anime uyarlaması bulunuyor. Togashi kısa bir süre önce mangayı tamamlayama ihtimaline karşın geçici bir final açıklamıştı.

Hunter x Hunter Dövüş Oyunu Geliyor

Hunter x Hunter Dövüş Oyunu ile İlgili Detaylar 6 Ocak’ta Ortaya Çıkacak

Hayranlar oyunun potansiyelini kabul etmekle birlikte, bir anime yapımının başka bir cansız arena dövüşçüsü uyarlamasından korkarak temkinli davranıyorlar. Hevesli olanlar ise şimdiden potansiyel karakter kademe listeleri hakkında spekülasyonlar yapıyor ve bu da yaklaşan sürüm için duydukları hevesi gösteriyor.

Altı kez Evo şampiyonu olan Dominique “SonicFox” McLean, X platformunda (eski adıyla Twitter) yeni dövüş oyununun duyurusa şu şekilde tepki verdi:

“Hisoka ve Killua’m coşacak.”

- Reklam -

Dövüş oyunu ile ilgili daha fazla detay Bushiroad’un 6 Ocak 2024 tarihindeki Yeni Yıl yayınında kapsamlı bir açıklama ile ortaya çıkacak.

Hunter x Hunter Dövüş Oyunu Geliyor

Bu haberin yanı sıra Jump Festa 2024’te ayrıca yaklaşmakta olan The One Piece animesi, Reze Arc’ı kapsayan Chainsaw Man filmi için yeni bir fragman ve Jujutsu Kaisen mangasının ne zaman final vereceği gibi gelişmeler de ortaya çıktı.

Hunter x Hunter mangasından uyarlanacak yeni dövüş oyunu hakkında sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, manga, anime ve oyun dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Baumgartner - Paul Auster

Paul Auster’ın Son Romanı “Baumgartner” Türkçe Raflarında

2023'ün En Kötü Dizileri Belli Oldu

2023’ün En Kötü Dizileri Belli Oldu: Tartışmalı Netflix Yapımı Listenin Başında