in ,

Hunter x Hunter Mangası Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor

Hunter x Hunter mangası geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra hayranları sevindiren haber Yoshihiro Togashi tarafından verildi.

hunter x hunter mangasi yeni bolumleri
- Reklam -
- Reklam -

Hunter x Hunter mangası geri dönüyor. Uzun bir aradan sonra hayranları sevindiren haber serinin yazarı tarafından verildi. Yu Yu Hakusho serisinin de yazarı olan Yoshihiro Togashi Avcılarıyla geri döndüğünü duyurdu.

Yayın hayatına 1998’de The Weekly Shonen Jump’ta başlayan Hunter x Hunter serisi o günden 2018’e kadar çeşitli aralıklarla devam etti. Seri 12 yaşındaki Gon Freecss’ın babası Ging Freecss’ı bulmak için bir Avcı olma çabasını konu alıyor. Bu süreçte Avcı olan ve onunla tecrübelerini paylaşan birçok karakterle karşılaşıyor.

Togashi’nin kronik bel rahatsızlığı sebebiyle sık sık ara vermek durumunda kalan serinin son bölümü Kasım 2018’de yayımlanmıştı. Yine de yayına ara verilmesi, manganın popülerliğini kaybettirmedi. Seri, şimdiye kadar dünya çapında 80 milyon kopya satmayı başardı. Togashi rahatsız olsa da, serinin büyük bir kısmını tek başına hazırlamıştı. Ay Savaşçıları’nın yazarı olan eşi Naoko Takeuchi’nin serinin ilk cildinde yardımcı olduğu biliniyordu.

- Reklam -

Shonen türünün önemli örneklerinden Hunter x Hunter’ın mangasının ilk anime uyarlaması ise 1999’da, yeniden yapılan uyarlaması 2011’de yayınlandı. 2014’te sona eren ikinci uyarlamanın ardından anime serisiyle ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Diğer yandan, 2021’de serinin 10. yıldönümü kutlanmış ve seslendirme sanatçılarından bazıları yıldönümüne özel açıklamalar yapmıştı.

Hunter x Hunter Mangası En Az 4 Bölüm Daha Devam Edecek

2018’den beri arada olan Hunter x Hunter macerası devam etmeye hazırlanıyor. Serinin yazarı Yoshihiro Togashi yeni açtığı Twitter hesabında hayranları sevindiren bir görsel paylaştı. “Şimdilik 4 bölüm daha,” yazarak bölüm paneli olduğu düşünülen kağıdın köşesini paylaştı.

hunter x hunter mangası yeni bölümleri

- Reklam -

Serinin devam etmemesi hayranlar arasında uzun zamandır konuşuluyor ve alay konusu oluyordu. Öyle ki, Togashi’nin Twitter hesabı ve paylaşılan görsel sahte sanıldı fakat One Punch Man’in yazarı Yusuke Murata’nın doğrulama Tweet’i ile hesabın gerçek olduğu anlaşıldı. Bununla birlikte bu bölümlerin yayımlanacağına ya da bölümlerin içeriğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Diğer yandan, Togashi’nin yeni bir Twitter hesabından açıklama yapması serinin tekrar konuşulmasına sebep oldu. Yazarın “şimdilik” ifadesini kullanması manganın yanında animenin de devam edip etmeyeceğine dair soruları da gündeme getirdi.

Manga serisinin dönüşü hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kehribar Kehribar dedi ki:

    Anime için de güzel haberler duyarız umarım. Madhouse ne durumda bilmiyorum ama 2011 HxH bir başyapıttı ve seri tekrar dönecekse eğer yine aynı kişilerin elinden çıksın isterdim.

    Kulağa hayal gibi geliyor. Şimdilik heyecana kapılmamaya çalışıyorum. Yoshihiro Togashi hafife alınacak biri de değil, yazarsa en iyisinden yazar.

    Sakin kalmalıyım. :face_exhaling: Bekliyoruz.

  2. Avatar for alper alper dedi ki:

    Bu dünyayı çok bilmiyorum.

    Ömrü hayatımda izlediğim ve sevdiğim tek anime.

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    One piece’in son sayılarından sonra insanlar doğru dürüst bir şeyler okusun diye Nintendo’sunu bir kenara koymuş reis sanırım.

  4. Avatar for Oacar19 Oacar19 dedi ki:

    Birkaç bölüm çıktıktan sonra yine yarıda kalacağını hissediyorum ama umarım devam eder. Zaten manga çizimleri olarak o kadar da üst düzey değildi, bizi alıp götüren hikâyesiydi. Umarım asistanlarını daha verimli kullanıp bu sefer bırakmadan bitirir seriyi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Slippin' Jimmy better call saul animasyon

Better Call Saul Evreni Animasyon Yapımıyla Genişliyor: “Slippin’ Jimmy”

Bu Bizim Anlaşmamız - Ryan Andrews

Ryan Andrews İmzalı Eisner Finalisti “Bu Bizim Anlaşmamız” Çizgi Romanı Türkçede