in ,

Samuel L. Jackson ve Pierce Brosnan Yeni Western Filmi “Unholy Trinity” ile Bir Araya Geliyor

Unholy Trinity adlı yeni bir western filmi geliyor. Richard Gray’ın yönettiği yapımın başrollerinde Samuel L. Jackson ve Pierce Brosnan yer alıyor.

Unholy Trinity: Samuel L. Jackson'dan Yeni Western Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Richard Gray’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni western filmi Unholy Trinity, Samuel L. Jackson, Pierce Brosnan ve Brandon Lessard’ı bir araya getiriyor.

Lee Zachariah tarafından yazılan film, 1870’lerin Montana’sının çalkantılı bir döneminde geçiyor ve Henry (Brandon Lessard) adındaki karakteri takip ediyor. Henry’nin babası Isaac Broadway, masum olduğu hâlde kendisini bir suçu işlemekle itham eden adamı öldürme görevini alıyor. Babasının arzusunu yerine getirmek üzere Trinity kasabasına gitmek zorunda kalan Henry; kendisini kasabanın şerifi Gabriel Dove (Pierce Brosnan) ve gizemli Aziz Christopher (Samuel L. Jackson) arasında sıkışıp kalmış bir hâlde bulunca işler karışıyor.

Deadline’ın haberine göre film SAG-AFTRA Geçici Anlaşması ile güvence altına alınmış durumda ve şu anda Montana’da çekimlerine devam ediliyor. Yapım “intikam, karanlık sırlar ve gömülü hazine” temasını içeren bir hikâye olarak tanımlanıyor.

- Reklam -

Unholy Trinity: Samuel L. Jackson'dan Yeni Western Filmi

Yeni Western Filmi “Unholy Trinity” Samuel L. Jackson, Pierce Brosnan ve Brandon Lessard’ı Bir Araya Getiriyor

Unholy Trinity izleyiciyi cezbetmek için tüm doğru unsurlara sahip olan çekici bir western gerilimi gibi görünüyor. Yönetmen Richard Gray yapım üzerinde çalışmaktan duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade ediyor:

“Heyecanlı olmaktan daha fazlası, Unholy Trinity’de böylesine olağanüstü yeteneklerle işbirliği yapma fırsatımız olduğu için ne kadar şanslı olduğumuzu anlatamam. Bu büyüleyici bir hikâye ve grev sırasında, her adımda SAG ile birlikte çalışarak destansı bir western filmi yapabildiğimiz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Montana’daki Paradise Valley muhteşem bir yer ve bu özel hikâye için mükemmel bir ortam.”

Filmin kadrosunda ise yıldız isimler yer alıyor. Samuel L. Jackson son yıllarda Marvel Sinematik Evreni’nde Nick Fury performansıyla hatırlanıyor. Pierce Brosnan ise Black Adam gibi süper kahraman filmlerinde ve diğer projelerdeki rolleriyle tanınıyor. Brandon Lessard  daha önce bir başka western filmi olan Murder at Yellowstone City’de rol almıştı..

- Reklam -

Unholy Trinity: Samuel L. Jackson'dan Yeni Western Filmi

Yapımcıları arasında Carter Boehm, Richard Gray, Colin Floom, Michele Gray, Kellie Brooks ve Jeanne Allgood gibi isimlerin bulunduğu filmin henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

İkilinin yer alacağı yeni filmden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından güncel haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Derinkuyu Yeraltı Şehri - Kapadokya

60 Yıl Önce Tesadüf Eseri Bulunmuştu: Anadolu’nun En Büyük Yeraltı Şehri Derinkuyu Neden İnşa Edildi?

Napoleon - Joaquin Phoenix Yeni Filmi Fragman

Joaquin Phoenix’in Başrolünde Yer Aldığı Yeni Ridley Scott Filmi “Napoleon”dan Fragman