in , ,

Mizah Programı “Meksika Açmazı”nın Film Uyarlamasından İlk Fragman

Meksika Açmazı filmi için ilk fragman yayınlandı. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın ünlü podcast programı beyaz perdeye taşınıyor.

Meksika Açmazı Film Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Meksika Açmazı film uyarlamasından fragman paylaşıldı. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam (İbrahim Türker) üçlüsü tarafından hazırlanan mizah temalı podcast programı sinemaya uyarlanıyor.

Haile: Bir Aile Kâbusu, Savunma Sanayiinin Yalnız Dehaları, Mahlûkat ve Siccin 6 filmleri ile tanınan Alper Mestçi’nin yönetmenliğini üstlendiği Meksika Açmazı’nın çekimleri geçen temmuz ayında Kapadokya’da başlamıştı.

Muhteşem Film ve TME Films’in ortaklaşa yapımcılığını üstlendiği proje, Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’dan oluşan ekibin ilk sinema filmleri olacak.

- Reklam -

Meksika Açmazı Film Fragmanı

Yapım, bugüne dek 70’i aşkın bölümle 20 milyondan fazla erişime ulaşan Meksika Açmazı podcasti, ekibin kendi karakterlerine hayat vereceği alternatif bir macerayı perdeye taşıyacak.

“O konuda gerçekten ne düşünüyorsun? Bu zor durumdan nasıl çıkarsın? Peki en yakın
arkadaşını satar mısın?” sorularının etrafında dönen program; yayınlandığı birçok mecrada en çok dinlenen mizah podcastleri arasında yer almıştı. Ekip ayrıca bugüne dek 60’tan fazla sahne gösterisine imza atarak 50 binden fazla seyirciye de canlı olarak ulaşmıştı.

Yapımdan ilk fragman ise Muhteşem Film’in YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı.

Meksika Açmazı Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin oyuncu kadrosunda kendi karakterlerini canlandıracak başrollere Ecem Çalhan (Evlilik Hakkında Her Şey), İsmail Aksoy (10 Bin Adım), Duygu Kocabıyık (EGO) ve Nicholas Paul Facey (Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu) gibi isimler eşlik edecek.

- Reklam -

Yapımın konusu ise podcast programında da sıkça ele alınan, “Ben olsaydım ne yapardım?” sorusunu farklı bir şekilde işleyecek.

Meksika Açmazı filmi, aldıkları bir iş teklifi sonrasında Kapadokya’ya doğru yola çıkan ekibin, arkası kesilmeyen bazı tuhaf olaylarla birlikte birbirleriyle olan ilişkilerini sorgulamak zorunda kaldıkları bir açmaza düşmelerini konu alıyor.

Meksika Açmazı Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Anlatanadam, Fazlı Polat ve Mesut Süre’nin senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcılığı Kemal Kaplanoğlu ve Muhteşem Tözüm imzalarını taşıyor. Yapımın görüntü yönetmenliğini Sami Saydan, sanat yönetimini Hüseyin Akgül gerçekleştiriyor.

Meksika Açmazı filmi 17 Kasım 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Meksika Açmazı filmi hakkında sizin ilk düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Var Olmaması Gereken Samanyolu Benzeri Galaksi Tespit Edildi

James Webb Teleskobu Erken Evrende ‘Var Olmamaları Gereken’ Samanyolu Benzeri Binlerce Galaksi Tespit Etti

2023 Nobel Tıp Ödülü Kazananları

2023 Nobel Tıp Ödülü COVID-19’a Yönelik mRNA Aşılarına Katkı Sağlayan Katalin Kariko ve Drew Weissman’ın Oldu