in ,

“Meksika Açmazı”nın Çekimleri Tamamlandı: Ünlü Podcast’ten Uyarlanan Filmin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Meksika Açmazı vizyon tarihi belli oldu. Başrollerinde Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın yer aldığı film sinemalara gelmeye hazırlanıyor.

Meksika Açmazı Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Türkiye’nin en çok dinlenen mizah programlarından biri olan Meksika Açmazı, beyaz perdeye taşınarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam tarafından podcast formatında başlatılan ve bugüne kadar 77 bölümle 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan yapım, artık sinemada da seyircilere keyifli anlar yaşatamaya hazırlanıyor.

Filmin çekimleri temmuz ayının ilk haftasında Kapadokya’da başlamıştı. İstanbul çekimleri de tamamlanan film, üçlünün kendi karakterlerini canlandırdığı komik ve eğlenceli bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor. Meksika Açmazı, 17 Kasım 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşmayı planlıyor.

Meksika Açmazı Filminin Konusu Ne Olacak?

Aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Meksika Açmazı ekibi, unutulmaz bir maceraya atılıyor. Eşsiz Kapadokya manzaralarının eşlik ettiği filmde, üçlü yaşadıkları komik ve sıradışı olaylarla birbirleriyle olan ilişkilerini sorgulayacaklar. Dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrikalarla sınanırken, olumsuz deneyimlerin üstesinden mizahın ve neşenin gücüyle gelmeye çalışacaklar.

- Reklam -

Meksika Açmazı Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

İzleyiciyi Kahkahalara Boğacak Sorular

Film, karakterlerin içsel anlaşmazlıkları, karşılaştıkları problemlere verdikleri farklı tepkileri ile izleyiciye keyifli ve düşündürücü anlar sunacak. Meksika Açmazı ekibi, yaşadıkları zorlu durumları ve komik açmazlarıyla seyirciye tıpkı podcast programında olduğu gibi kahkaha garantili bir yapım paylaşmayı amaçlıyor

Podcastten Sinemaya Geçiş: Meksika Açmazı 17 Kasım’da Çıkıyor

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın hazırlayıp sunduğu Meksika Açmazı podcasti, kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesine ulaşarak mizahın gücünü kanıtladı. Podcast daha sonra canlı gösteri formatına taşınarak sahnelerde de seyirciyle buluştu. Şimdi ise sinemaya taşınarak film haline getirildi ve sinema seyircisiyle buluşma tarihi belirlendi.

- Reklam -

Meksika Açmazı Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Film, ünlü yönetmen Alper Mestçi’nin yönetmenliğinde çekildi. Muhteşem Film ve TME Films’in ortaklaşa yapımcılığını üstlendiği proje, 17 Kasım 2023 tarihinde sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Podcast serisinin evrildiği bu noktayı sizler nasıl buluyorsunuz? Sizce benzer bir tadı sinema salonlarında da verebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Her popüler olan şeye neden film çekiliyor ? Bu bir zorunluluk mu, yoksa cep doldurma taktiği mi ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İyi Hikâye: J.M. Coetzee'den Edebiyat Üzerine

J.M. Coetzee ile Arabella Kurtz’ün Hikâye Anlatma Sanatı Üzerine Psikoterapi Temalı Yazışmaları Türkçede

Germakoçi - Uğur Erbaş | Haftanın Kitabı #283

Germakoçi – Uğur Erbaş | Haftanın Kitabı #283