in , ,

“Mushoku Tensei” Animesi 3. Sezon Onayını Almayı Başardı

Mushoku Tensei 3. Sezon onayı aldı. Studio Bind’ın Rifujin na Magonote’nin light novel serisinden uyarladığı anime dizisi, macerasına devam ediyor.

Mushoku Tensei 3. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Mushoku Tensei 3. Sezon onayı almayı başardı. Popüler isekai animesi, ikinci sezonun final bölümünün ardından hayranlarını sevindiren bir duyuru ile geldi. Studio Bind tarafından hazırlanan ve Rifujin na Magonote’nin light novel serisinden uyarlanan Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (İşsiz Reenkarnasyon: Başka Bir Dünyaya Gidersem Cidden Deneyeceğim), yeni bir sezonla daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İkinci sezonun son bölümüyle birlikte 3. sezonun prodüksiyonuna başlandığı açıklandı. Yapımcı stüdyo Studio Bind, yine ekibiyle hikâyeyi ekranlara taşıyacak. 2. sezonun yönetmenliğini Hiroki Hirano, karakter tasarımını Sanae Shimada, serinin kompozisyonunu Toshiya Ono, sanat yönetmenliğini Masakazu Miyake ve müziklerini Yoshiaki Fujisawa üstlendi. Bu isimlerin üçüncü sezonda da önemli roller oynaması bekleniyor.

Serinin ilk sezonu, Kış 2021 ve Sonbahar 2021 anime sezonlarında toplam 23 bölüm olarak yayınlandı. İkinci sezon ise 2023 yaz anime sezonunda başlayıp bu yılın bahar aylarına kadar süren iki parça halinde toplam 24 bölüm olarak izleyiciyle buluştu. Hem ilk hem de ikinci sezonlar, Studio Bind tarafından hazırlandı.

- Reklam -

Mushoku Tensei 3. Sezon Onayı

Rifujin na Magonote’nin light novel serisine dayanan Mushoku Tensei, Shirotaka’nın çizimleriyle süsleniyor. İngilizce olarak Seven Seas tarafından yayımlanan bu serinin animesi ise Crunchyroll üzerinden yayınlanmakta. 3. Sezon light novel serisinin 14. cildinden başlayacak. Bu ciltte Nanahoshi ve Rudeus ile arkadaşları, Perugius’un gizemli yüzen kalesine doğru bir maceraya çıkacaklar. Bu yolculuk sırasında grubun bir üyesi ölümcül bir hastalıkla vurulduğunda Rudeus’un bir arkadaşının hayatını kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceği sorgulanacak.

Mushoku Tensei 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

YouTube video

(3. Sezon duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İkinci sezonun özellikle ilk yarısı izleyiciler arasında karışık tepkilere neden olan daha az aksiyon dolu bir bölüm olarak öne çıktı. Söz konusu bölümler daha ziyade hikâyenin derinlemesine keşfedilmesine ve karakterlerin gelişimine odaklandı. Rudeus ve Sylphy’nin ilişkisi sezonun ilk kısmında büyük bir odak noktasıydı. Şimdi ise Rudeus’un ailesi, Roxy ve özellikle Eris ile olan ilişkilerinin nasıl ele alınacağı merak konusu.

- Reklam -

Mushoku Tensei 3. sezonun Rudeus ve Nanahoshi’nin Toplu Işınlanma Olayı ile olan bağlantısını daha da derinlemesine incelemesi bekleniyor. Aynı zamanda Rudeus’un annesi Zenith’in kurtarılması için yapılacak olan mücadele izleyiciler için heyecan verici bir başka unsur olacak gibi görünüyor. Şu an için yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir tarih bulunmuyor.

Mushoku Tensei 3. Sezon

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aksiyon Sahneleriyle Tatmin Edecek 20 Anime Önerisi

Mushoku Tensei’nin ilk iki sezonunu nasıl buldunuz? 3. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Anime Corner

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Steam'deki Oynanmayan Oyunlara 19 Milyar Dolar Harcandı

Steam Kullanıcılarının Oynamadığı Oyunlar için Harcadığı Para Dudak Uçuklatıyor: 19 Milyar Dolarlık ‘Utanç Kütüphanesi’

Lions Dizisi Richard Gadd Yeni Proje

“Baby Reindeer”ın Yaratıcısı Richard Gadd’ın Sıradaki Dizi Projesi Belli Oldu