in , ,

“Dead Boy Detectives”, “Parasyte: The Grey” ve “Rebel Moon 2″… İşte Netflix’in Nisan 2024 Takvimi

Netflix Türkiye, Nisan 2024’te hem popüler dizilerinin yeni sezonlarını hem de çok sayıda yepyeni yapımı izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye’nin Nisan 2024 takvimi bir hayli dolup taşıyor. Popüler dizilerin merakla beklenen yeni sezonlarından, ilgi çekici yepyeni hikâyelere kadar pek çok yapım bu ay boyunca ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Netflix Türkiye her ay olduğu gibi önümüzdeki ay için de kataloguna eklemeye hazırlandığı dizi ve filmlerin bir listesini paylaştı. Şu anda dünyada en çok abonesi bulunan dijital yayın platformu, her ay olduğu gibi yeni içeriklerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Nisan 2024’te de Zack Snyder’ın bilimkurgu operası Rebel Moon filmi ve Neil Gaiman’ın The Sandman evreninde geçen Dead Boy Detectives dizisi gibi uzun süredir beklenen yapımlar Netflix kütüphanesinde eklenecek.

- Reklam -

İşte Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi (Dizi ve Filmler)

Ripley (Dizi – 4 Nisan)

Ripley Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi

Steve Zaillian’ın kaleme aldığı gerilim dizisi Ripley’de, Andrew Scott etkileyici bir performansa imza atacak. Varlıklı bir adamın İtalya’da yaşayan serseri oğlunu ikna etmekle görevli Tom Ripley’i canlandıracak. Ripley, bu görev sırasında aldatmaca, sahtekârlık ve cinayetlerle dolu son derece karmaşık bir dünyaya adım atacak.

Atlatma (Film – 5 Nisan)

Atlatma Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi

Gerçek olaylardan esinlenen bu kurgusal film, Prens Andrew’nun 2019’daki Newsnight röportajının perde arkasına ışık tutacak. Gillian Anderson ve Billie Piper’ın başrollerini paylaştığı yapım, büyük merak uyandırıyor.

Parasyte: The Grey (Dizi – 5 Nisan)

Parasyte: The Grey: Netflix’ten Yeni Kore Dizisi (Fragman)

Bilimkurgu türünün yeni bir temsilcisi olacak Parasyte: The Grey dizisinde, insanları ele geçirip güçlendiren tanımlanamayan parazitlerle mücadele konu ediliyor. İnsanlığın bu büyüyen tehdide karşı vereceği savaş anlatılacak.

Parasyte: The Grey dizisiyle ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Ormanın Dostları 3. Sezon (Çocuk & Aile Dizisi – 8 Nisan)

Sevilen çocuk dizisi Ormanın Dostları, 3. sezonuyla geri dönüyor. Xus Millî Parkı’ndaki arkadaşlarına yardım etmek için oraya dönen karakterler, kültürler ve çevrelerindeki dünya hakkında her gün yeni şeyler öğrenmeye devam edecek.

Bir Yaz Gecesi (Dizi – 11 Nisan)

Bir Yaz Gecesi Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi

İsveç kökenli bu dram dizisinde, Carina ailesini geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya topluyor. Ancak uzun süredir gizlenen sırlar ortaya dökülünce, bu mutlu günler zehir oluyor.

Kuş Uçuşu 3. Sezon (Dizi – 11 Nisan)

Kuş Uçuşu 3. Sezon

Ünlü dram dizisi Kuş Uçuşu, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Önceki sezonlarda iki farklı kuşağın çatışması konu edilmişti. Bu sefer ise aynı kuşak çatışması son kez yaşanacak. Kameraların karşısına başka bir tanıdık yüzün gelmesi bekleniyor. Eski ittifaklar bozulup yenileri kurulacak, habercilik dünyasında kartlar tamamen yeniden dağıtılacak.

Ağaçkakan Woody Yaz Kampında (Çocuk & Aile Filmi – 12 Nisan)

Ormandan kovulan Woody, Kamp Vuhu’da ömürlük yuvasını bulduğunu düşünür. Ancak bir müfettiş, kampı kapatmakla tehdit edince Woody ve arkadaşları harekete geçmek zorunda kalır. Bu eğlenceli animasyon filmi, minik izleyicilere neşeli bir macera vadediyor.

Çalıntı (Film – 12 Nisan)

Çalıntı Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi

- Reklam -

Gerçek olaylardan uyarlanan bu duygusal dram, İsveç’in Sami yerlilerinden genç bir kadının kişisel bir hesaplaşma için bir katilin izini sürmesini konu ediniyor.

Jimmy Carr: Natural Born Killer (Stand-Up – 16 Nisan)

Ünlü İngiliz komedyen Jimmy Carr, yeni stand-up gösterisiyle seyircilerin karşısına çıkacak. Carr, sıra dışı tespitleriyle günümüzde hiçbir şeyin şakası yapılamayacağını düşünenlere bu ön yargıyı yıkacak esprili bir performans sergileyecek.

The Upshaws 5. Sezon (Dizi – 18 Nisan)

Komedi dizisi The Upshaws, 5. sezon bölümleriyle devam ediyor. Upshaw ailesi bir kez daha iniş çıkışlarla dolu hayatının zorluklarıyla boğuşurken, her zamanki gibi aile bağları ön plana çıkacak.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (Film – 19 Nisan)

Rebel Moon 2 Fragman

Zack Snyder’ın bilimkurgu evreni genişlemeye devam ediyor. İlk film Rebel Moon’un devamı niteliğindeki bu yapımda, isyancı güçlerle Ana Dünya arasındaki savaş kızışacak. Yeni kahramanlar ve efsaneler doğacak.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver filmiyle ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

City Hunter (Film – 25 Nisan)

City Hunter Fragmanı: 80’lerin Manga ve Animesi Dizi Oluyor

Bu aksiyon filminde, olağanüstü bir nişancı ve iflah olmaz çapkın özel dedektif Ryo Saeba, eski ortağının ölümünü araştırmak için maceralı bir yolculuğa çıkacak. Netflix Türkiye’de yayınlanacak macera, aynı zamanda ünlü bir manga uyarlaması niteliğini taşıyor.

City Hunter filmiyle ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Dead Boy Detectives (Dizi – 25 Nisan)

Dead Boy Detectives Dizisi Fragman Netflix

Hayalet dünyasından renkli bir soluk gelecek bu dizide. İki hayalet çocuk, sinir bozucu hayaletler ve diğer ürkütücü varlıklarla başa çıkmak için dedektiflik oynayacak. Bu fantastik dizinin izleyicileri eğlenceli bir yolculuğa çıkarması bekleniyor.

Dead Boy Detectives dizisiyle ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Netflix Türkiye Nisan 2024 Takvimi içerisinde yer alan hangi yapımlar izleme listenizde yer alıyor? Başla hangileri ilginizi çekti? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Köpekbalığı Türü Keşfedildi

ABD’de 65 Milyon Yıl Önce Yaşamış Dehşet Verici Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi

Toba Yanardağı Patlaması - İnsanlığın Yayılımı

Toba Yanardağı Yaşamı Neredeyse Yok Etmişti: Patlama, Aynı Zamanda İnsanlığın Kaderini de Değiştirdi