in ,

BluTV’nin Tarihi Komedi Dizisi “Prens” 2. Sezon ile Geri Dönüyor

Prens 2 . Sezon onayı aldı. BluTV, başrolünde Giray Altınok’un yer aldığı tarihi komedi dizisinin yeni sezonuna yeşil ışığı yaktı.

Prens 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Prens 2. sezon ile ekranlara geri dönüyor. BluTV’nin tarih ve komedi türlerini buluşturan dizisi yola devam ediyor.

Toplamda 8 bölümden oluşan ilk sezonu 16 Ocak 2023 tarihinde BluTV’deki yerini alan Prens dizisi, dijital yayın platformları arasındaki yerli projeler arasında adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Popüler skeç programı Güldür Güldür ile tanınan Giray Altınok’un başrolünü üstlendiği dizi kurmaca bir krallık olan Bongomia’da geçiyor. Yapım, Bongomia kralı Thun’un ani ve şüpheli ölümüyle tahta geçen Prens’in maceralarını konu alıyor.

- Reklam -

Prens 2. Sezon - BluTV

Yapımın 1. sezon oyuncu kadrosunda Giray Altınok’a Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Çağdaş Onur Öztürk, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Hüseyin Avni Danyal, Yılmaz Gruda ve Bahadır Vatanoğlu gibi isimler yer alıyordu.

Prens 2. Sezon ile Yakında İzleyicilerle Buluşuyor

BluTV, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yapımın geri dönüşünü şu sözlerle duyurdu:

“Orta Çağ’a geri dönüyoruz! #Prens, 2. sezonuyla yakında sadece BluTV’de!”

Duyuruya ayrıca kısa bir tanıtım videosu da eşlik etti:

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Başrol Giray Altınok da yeni sezon haberini paylaştığı şu video ile duyurdu:

Dizinin yönetmenliğini İki Yabancı ve Şevkat Yerimdar ile tanınan Bülent İşbilen üstlenirken senarist koltuğunda Giray Altınok ile Kerem Özdoğan (Var Bunlar) ikilisi oturuyor.

Sanal prodüksiyon teknolojisiyle ekrana taşınan dizinin yapımcılığı MGX Studio ve MGX imzalarını taşıyor. Müşvik Guluzade’nin yapımcı koltuğuna oturduğu dizi, ilk sezonuyla IMDb’de 8.0/10 puan ortalaması tutturmayı başardı.

Prens Dizisi Konusu

Dizinin konusu BluTV tarafından şu sözlerle aktarılıyor:

“Bongomia Krallığı’na Yolculuk! Kimsenin umurunda olmayan bir tarihte, kimsenin umurunda olmayan bir ülke, Bongomia. Bongomia kralı Thun’un ani ve şüpheli ölümünün ardından kimsenin ciddiye almadığı, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği Prens’in tahta geçmesiyle birlikte karmaşık bir hikaye başlar.”

Prens 2. Sezon - BluTV Dizisi

Prens Dizisi Karakterleri

  • Kral Thun (Hüseyin Avni Danyal)
  • Kraliçe Sion (Ceyda Düvenci)
  • Prenses Hasharia (Derya Pınar Ak)
  • Kalesh (Serdar Orçin)
  • Anarkhia (Aslı Tandoğan)
  • Thenio (Çağdaş Onur Öztürk)
  • Larousse (Yılmaz Gruda)
  • Orion (Onur Özaydın)
  • Larg (Bahadır Vatanoğlu)

Prens 2. sezon için henüz bir resmi çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak yapımın 2023 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Yeni sezon için sizin beklentileriniz ne yönde? Yapıma dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Güzel diziPrens, 2023 yılında yayınlanmaya başlayan ve Bongomia adlı hayali bir ülkenin kraliyet ailesinin maceralarını anlatan bir dizi. Dizinin başrolünde Giray Altınok, Prens adı verilmemiş bir prensi canlandırıyor. Prens, babası Kral Thun’un gizemli bir şekilde ölmesiyle tahta geçmek zorunda kalır. Ancak Prens, hem kendi ailesi hem de düşmanları tarafından ciddiye alınmayan, saf ve safdil bir karakterdir. Prens, ülkesini yönetmeye çalışırken, aşk, ihanet, entrika ve komedi dolu olaylarla karşılaşır.

    Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında Serdar Orçin, Kalesh adlı Prens’in sadık korumasını; Aslı Tandoğan, Anarkhia adlı asi ve güzel bir prensesi; Çağdaş Onur Öztürk, Thenio adlı Prens’in rakibi ve kuzeni; Onur Özaydın, Orion adlı Prens’in en yakın arkadaşı; Bahadır Vatanoğlu, Larg adlı Prens’in amcası ve düşmanı; Derya Pınar Ak, Hasharia adlı gizemli bir büyücüyü; Canberk Gültekin, Köle adlı Prens’in yardımcısı ve Yılmaz Gruda, Larousse adlı yaşlı ve bilge bir danışmanı oynuyor.

    Dizi, fantastik ve tarihi unsurları komediyle harmanlayan bir tarza sahip. Dizinin senaryosu Bülent İşbilen tarafından yazılıyor. Dizi, blutv adlı internet platformunda yayınlanıyor. Dizi, ilk sezonuyla büyük ilgi gördü ve ikinci sezonu için hazırlıklara başladı. Dizi, hem eğlenceli hem de sürükleyici bir hikaye sunuyor. Dizi, izleyicileri Bongomia’nın renkli ve eğlenceli dünyasına davet ediyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout Dizisi Yayın Tarihi - Prime Video

Prime Video’nun “Fallout” Dizisinde Yayın Tarihi Belli Oldu

Hunâşamzade - Mehmet Berk Yaltırık

Mehmet Berk Yaltırık’ın Balkanlarda Geçen Yeni Korku Kitabı “Hunâşamzade” Okurla Buluşuyor