in , ,

Dwayne Johnson, Chris Evans ve J.K. Simmons’lı “Red One” Filminden İlk Fragman

Red One fragmanı yayınlandı. Türkiye’de Kod Adı: Kırmızı adıyla vizyona girecek filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Chris Evans ve J.K. Simmons yer alıyor.

Red One Fragmanı: Dwayne Johnson ve Chris Evans Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Red One fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Dwayne Johnson, Chris Evans ve J.K. Simmons’ın başrollerini paylaştığı bu aksiyon dolu Noel filmi, alışılmışın dışında bir yılbaşı hikâyesi sunuyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Jumanji serisinden tanınan Jake Kasdan oturuyor. Senaryosu ise Fast & Furious serisi ile adından söz ettiren Chris Morgan tarafından yazıldı. İlk fragmanda, Johnson’ın canlandırdığı Kuzey Kutbu Güvenlik Müdürü Callum Drift ve Evans’ın hayat verdiği “Yaramazlar Listesi”nin başını çeken Jack O’Malley’in, kaçırılan Noel Baba’yı kurtarma macerasına odaklanıyor. Noel Baba, J.K. Simmons tarafından canlandırılıyor ve filmde “Red One” olarak anılıyor.

Red One Fragman Türkçe Altyazılı

- Reklam -

Santa Claus’un gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından, Callum Drift ve Jack O’Malley bir araya gelerek dünyanın dört bir yanını dolaşan heyecan verici bir yolculuğa çıkıyorlar. Görüntülerde Johnson’ın sıradan bir oyuncak arabayı, gelişmiş Noel teknolojisiyle tam boy bir Chevy Corvette’e dönüştürdüğünü ve ardından mağaza çalışanına “Wonder Woman figürü yok mu?” diye soran Evans’ın mizahi sahnesi dikkat çekiyor.

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Mary Elizabeth Ellis ve Nick Kroll gibi isimler de yer alıyor.

Red One – Kod Adı: Kırmızı Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Red One, Johnson’ın yapım şirketi Seven Bucks Productions ile Kasdan, Chris Morgan ve Dany Garcia tarafından hayata geçirildi. Film, yapım aşamasında bazı sıkıntılarla karşılaşmıştı. Geçen nisan ayında ortaya atılan iddialarda Dwayne Johnson’ın setlere sık sık geç kaldığı hatta bazen hiç gelmediği belirtildi. Bu da bütçenin 250 milyon dolara kadar çıkmasına neden oldu. Her ne kadar Johnson’ın şirketi ve Amazon MGM Studios bu haberleri yalanlamış olsa da, filmin başarısı için bazı kaygılar var.

- Reklam -

Özellikle de son dönemde Johnson ve Evans’ın aksiyon filmleri pek iyi karşılanmadı. Rotten Tomatoes’taki puanlarına bakacak olursak; Johnson’ın Red Notice filmi %37, Evans’ın The Gray Man ise %45 gibi düşük bir eleştirmen puanına sahip.

Red One Fragman

Kod Adı: Kırmızı filminin 15 Kasım 2024’te gösterime girmesi bekleniyor.

Red One için paylaşılan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Evans neyse de Johnson’ın pek de iyi bir oyuncu olduğunu söyleyemeyeceğim. Hep aynı roller güçlü herkesi döven mahalle abisi. Bu filmin 250 m USD bütçesi olması sıkıntı, gişede çakılır gibi geldi. Fragman da pek umut verici değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nobody 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu

Bob Odenkirk’ün John Wick’e Dönüştüğü “Nobody 2” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Dünyanın En Eski Gemi Enkazı Bulundu

Tarih Çağlarına Işık Tutan Çarpıcı Keşif: Dünyanın En Eski Gemi Enkazı Bulundu