in ,

Stephen King Uyarlaması “Salem’s Lot” Filmi Doğrudan Dijitalde Yayınlanacak

“Salem’s Lot” filmi sinema salonlarını pas geçerek direkt olarak dijitalde yayınlanacak. Yeni Stephen King uyarlamasının adresi Max oldu.

Salem's Lot Filmi Max
- Reklam -
- Reklam -

Salem’s Lot filmi prömiyerini beyaz perde yerine dijital yayın platformu Max’te yapacak. Gary Dauberman’ın yeni Stephen King uyarlamasındaki yayın belirsizliği sona erdi.

Türkiye’de Korku Ağı ismiyle yayımlanan Stephen King imzalı Salem’s Lot romanı ilk defa 1975 senesinde okurlarla buluşmuştu. Usta yazarın yazdığı ilk kitap (ancak yayımlanan ikinci kitap) olma özelliğini taşıyan Korku Ağı 1979’da Tobe Hooper tarafından TV’ye de uyarlanmıştı. Ardından 2004’te TNT kanalında iki bölümlük bir mini dizi adaptasyonuna da konu olan yapım; uzun zamandır yeni sinema uyarlaması ile gündemi meşgul ediyor.

Bununla birlikte aksaklıklar da 2019’dan beri yeni uyarlamanın peşini bırakmıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sürekli ertelenen yapım, geçen yıl da senarist ve oyuncu grevleri sebebiyle kendisine ideal bir vizyon takvimi bulamamıştı.

- Reklam -

Stephen King - Yazar

Tüm hazırlıkları 2022’de tamamlanan film; uzun zamandır izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Warner Bros. Discovery ise bir süredir Salem’s Lot’u beyaz perde yerine doğrudan dijitale çıkartma hesapları yapıyor. Gelen son haberler ise kararın verildiği ve yapımın doğrudan Max’te yayınlanacağını gösteriyor.

Yeni “Salem’s Lot” Filmi Direkt Olarak Max Platformunda Yayınlanacak

The Hollywood Reporter’ın haberine göre ilk etapta sinemalar için planlanan film şimdi Max’e taşınacak. Şu an için herhangi bir vizyon tarihi belirlenmedi. Ancak kaynaklar gelecek sonbahar filmin izleyicilerle buluşabileceğini kaydediyor.

Salem’s Lot romanı doğduğu kasabaya yıllar sonra geri dönen yazar Ben Mears’ın, kasabada yaşayanların bilinmeyen nedenlerle vampire dönüştüğünü fark etmesini konu alıyor.

- Reklam -

Daha önce Annabelle Comes Home ve It gibi filmlerde çalışmış olan Gary Dauberman, yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor. Klasik korku hikâyesi bu yılın sonlarında bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Salem's Lot Filmi 2024 Max

Outer Range ve Top Gun ile tanınan Lewis Pullman’ın Ben Mears’ı canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda Richard Straker rolüyle Pilou Asbæk, Dr. Cody rolüyle Alfre Woodard, Peder Callahan rolüyle John Benjamin Hickey ve Mike Ryerson rolüyle Spencer Treat Clark yer alıyor.

Siz yeni Salem’s Lot filmi için alınan bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tokyo Ghoul İzleme Sırası (Anime Rehberi)

Tokyo Ghoul İzleme Sırası Nedir? (2024)

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm ile Sürpriz İsim Geri Döndü

“Invincible” 2. Sezon 5. Bölüm Beklenmedik Bir Karakterin Dönüşüne Sahne Oldu