in , ,

“Invincible” 2. Sezon 5. Bölüm Beklenmedik Bir Karakterin Dönüşüne Sahne Oldu

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm ile sürpriz bir karakter dönüş yaptı. Dizinin yaratıcısı Robert Kirkman, o ismin dönüşü hakkında konuştu.

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm ile Sürpriz İsim Geri Döndü
- Reklam -
- Reklam -

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm, önemli bir karakterin animasyon dizisine tekrar dahil olması ile başladı. Dizinin ortak yaratıcısı ve yapımcısı Robert Kirkman, karakterin bu beklenmedik dönüşüne ışık tuttu ve dizinin geleceği üzerindeki etkilerini irdeledi.

Amazon’un Prime Video servisinde yer alan Invincible animasyon dizisi, çıktığı günden bu yana platformun en popüler yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Uzun bir sürenin ardından geçen yılın sonlarına doğru başlayan 2. sezon, ilk dört bölümden sonra yine bir ara vermişti. Nihayet kısa süre önce 2. kısım olarak adlandırılan 5. bölüm ile geri döndü.

Son bölümde izleyiciler sevilen bir karakterin şaşırtıcı geri dönüşüyle karşılaştı ve hayranlar arasında bir spekülasyon ve heyecan dalgasına yol açtı.

- Reklam -

NOT: Haberin devamı, yeni bölümü henüz izlememiş olanlar için spoiler içerir.

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm

Dizinin “This Must Come As A Shock ” adlı 2. sezon 5. bölümünün jenerik sonrası sahnesinde sürpriz bir karakterin, Uzaylı Allen’ın dönüşü hayranları heyecanlandırdı. Kirkman, Variety’ye verdiği özel röportajda Allen’ın yeniden canlanmasının ardındaki karar ve Invincible’ın büyük anlatısındaki rolü hakkında bilgi verdi.

“Allen her zaman bu dizinin ana karakterlerinden biri olmuştur,” diyen Kirkman, dizinin “şaka” karakterlerine yönelik benzersiz yaklaşımı üzerine konuştu. Mizahi yüzüne rağmen Allen’ın karakteri, çizgi roman hayranları tarafından iyi bilinen bir gerçek olarak, genel hikâyede önemli bir ağırlığa sahip.

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm: Süpriz Karakterin Dönüşü Hakkında Robert Kirkman Konuştu

Kirkman’ın yorumları, karakterin gelecekteki olaylardaki önemli rolüne işaret ederek, dizinin mizahı derinlikle sorunsuz bir şekilde harmanlama yeteneğinin altını çiziyor.

“Allen her zaman bu dizinin ana karakterlerinden biri olmuştur. Invincible’ı farklı kılan şey, şaka karakterleri ciddiye alması. Komik görünümlü bir karakter ve komik yorumlar yapıyor, ancak şaka karakterlerimiz hikâyede ilerledikçe önem kazanabilir ve bu Allen’da göreceğiniz bir şey. Çizgi romanları okuyan herkes onun dizinin hayatındaki en önemli karakterlerden biri olduğunu bilir. Bu nedenle, hafif yürekli, eğlenceli ve komik olması, devam eden genel anlatıda merkezi bir karakter olmadığı anlamına gelmiyor.”

- Reklam -

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm Uzaylı Allen

Invincible 2. Sezon 5. bölüm dışında sezonun final yapması için geriye sadece üç bölüm kaldı. Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak bölümlerin yayın tarihleri ise şu şekilde:

6. Bölüm – 21 Mart 2024

7. Bölüm – 28 Mart 2024

8. Bölüm – 4 Nisan 2024

Invincible 2. Sezon 5. bölüm sizce nasıldı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Salem's Lot Filmi Max

Stephen King Uyarlaması “Salem’s Lot” Filmi Doğrudan Dijitalde Yayınlanacak

Karındeşen Jack Polis Dosyaları

Tarihin En Ünlü Seri Katillerinden Birisiydi: Karındeşen Jack’in Polis Dosyası 136 Yıl Sonra Kamuya Açılıyor