in ,

Russell Crowe’un Başrolünde Yer Aldığı “Şeytan Ayini” Filmi Sinemalarda

Russell Crowe’un yeni korku filmi “Şeytan Ayini” izleyicilerle buluşuyor. Yapımın yönetmenliğini Joshua John Miller üstleniyor.

Şeytan Ayini Filmi Vizyon
- Reklam -
- Reklam -

Joshua John Miller imzalı Şeytan Ayini filmi gösterime girdi. Russell Crowe, Ryan Simpkins ve Sam Worthington’ın başrollerini paylaştığı yapım ele geçirme ve musallat temalarını işliyor.

Son olarak Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği’nin tepkisini çeken Şeytanın Düşmanı (The Pope’s Exorcist) ile korku sinemasında adından söz ettirmeye başlayan Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, yeni filmi Şeytan Ayini ile sinema kariyerine aynı karanlık frekanstan devam etmeyi sürdürüyor.

Şu sıralar beyaz perdede sıkça işlenen ele geçirilme ve musallat olma temalarını ele alan yapım, popüler suç dizisi Queen of the South ve 2015 yapımı slasher korkusu The Final Girls ile adından söz ettiren yönetmen Joshua John Miller imzasını taşıyor.

- Reklam -

The Exorcism Film - Russell Crowe Yeni

Daha önce The Georgetown Project olarak adlandırılan ve vizyona girmeden önce orijinal ismini The Exorcism olarak güncelleyen Şeytan Ayini, toplamda 1 saat 33 dakikalık bir perde süresine sahip.

Russell Crowe yapımda doğaüstü bir korku filmi çekerken bazı sorunlar yaşamaya başlayan bir aktörü canlandırıyor. Aktörün kızı ise macera boyunca babasının geçmişteki bağımlılıklarına mı geri döndüğünü yoksa işin içinde çok daha şeytani bir şeylerin mi olduğunu çözmeye çalışıyor. Yapımda Crowe’a Fear Street: 1978’ten Ryan Simpkins ve Avatar serisinin Jake Sully’si Sam Worthington eşlik ediyor.

- Reklam -

Şeytan Ayini filmi 21 Haziran 2024 tarihinde Paribu Cineverse salonlarında vizyona girdi.

Şeytan Ayini filmi için Geekyapar ile ortak hazırladığımız içeriği izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik Paribu Cineverse reklamı içermektedir.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Death Note Serisi Yolda Olabilir

Yeni Bir “Death Note” Macerası mı Geliyor? Serinin Yayıncısından Heyecan Verici Hamle

The Boys: Homelander Dizisi

Homelander’ın Gençliğine Odaklanan “The Boys” Spin-off Dizisi Yolda Olabilir