in ,

“Scrubs” ve “Ted Lasso” Yaratıcısından Yeni Komedi Dizisi: Başrolde Steve Carell Yer Alacak

Steve Carell, “Scrubs” ve “Ted Lasso” gibi yapımlarla tanınan Bill Lawrence’ın HBO için hazırladığı yeni komedi dizisinin başrolünü üstlenecek.

Steve Carell ve Scrubs Yaratıcısından Yeni Komedi Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü oyuncu Steve Carell, Scrubs ve Ted Lasso’nun yaratıcısı Bill Lawrence ile bir araya gelerek HBO için yeni bir komedi dizisi hazırlığında. Çok kanallı bir ihale savaşının ardından HBO’nun kaptığı proje, doğrudan sezon siparişi aldı.

Henüz ismi belirlenmemiş komedi dizisi, bir üniversite kampüsünde geçecek. Steve Carell, bir yazarı canlandıracak ve karmaşık baba-kız ilişkisine odaklanacak. Bill Lawrence yaratıcı olmanın yanı sıra Matt Tarses ilk bölümün senaryosunu kaleme alacak.

Tarses, daha önce Scrubs’ta da yazarlık yapmıştı. Şu anda Lawrence ile birlikte Apple’ın yeni dizisi Bad Monkey’de çalışmaktaydı. İkili, Scrubs ve Bad Monkey sonrası yeniden bir araya geliyor.

- Reklam -

Lawrence yeni dizi projesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“HBO her zaman kaliteli televizyonun öncüsü olmuştur. Steve Carell ile burada bir dizi yapmak, Matt ve benim için şimdiden kariyer zirvesi.”

Steve Carell ve Bill Lawrence HBO Yeni Komedi Dizisi

Dizi, Warner Bros. Television yapımcılığında hayata geçiriliyor. Lawrence, Tarses ve Carell’ın yanı sıra Lawrence’ın Doozer Productions şirketinden Jeff Ingold ve Liza Katzer da yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Steve Carell ve Scrubs Yaratıcısı Bill Lawrence İlk Defa Bir Araya Geliyor

Warnes Bros. TV Group başkanı Channing Dungey ise dizinin hayata geçirilecek olmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Steve Carell, Bill Lawrence ve Matt Tarses’tan oluşan bu harika takımla çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Birlikte televizyon tarihinin en ikonik ve başarılı dizilerinden bazılarının mimarı oldular. HBO’nun desteğiyle bir kez daha harika bir komedi dizisi yaratacaklarına inancımız tam.”

- Reklam -

HBO ve Max’in komedi programları başkan yardımcısı Amy Gravitt de şunları söyledi:

“Steve Carell ve Bill Lawrence’ın bir araya gelmesi kahkaha dolu, sıcak ve sevimli bir proje olacağının sinyallerini veriyor. Bu uzun zamandır beklenen işbirliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Carell’ın komedi alanındaki başarıları ortada. The Office’teki Michael Scott rolüyle gönüllerde taht kurmuştu. Ancak Peacock’ta çekilen devam dizisinde yer almayacağını daha önce açıklamıştı.

"Scrubs" ve "Ted Lasso" Yaratıcısından Yeni Komedi Dizisi: Başrolde Steve Carell Yer Alacak

Önümüzdeki dönemde Date Night’tan çalışma arkadaşı Tina Fey ile Netflix için The Four Seasons adlı bir başka komedi dizisinde boy gösterecek olan Carell, Lawrence ikilisiyle verimli bir dönemin de başlangıcını yapacak gibi görünüyor.

Bill Lawrence ve Steve Carell’ın bir araya gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ve ortaya nasıl bir yapımın çıkmasını bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Jaehaerys Jaehaerys dedi ki:

    Bugün aldığım en güzel haber.

  2. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Bende Steve Carrell’ı çok seviyorum. Umarım kaliteli uzun soluklu bir iş olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mona'nın Gözleri: Thomas Schlesser - 52 Hafta 52 Sanat Eseri

Sanat Tarihçisi Thomas Schlesser İmzalı “Mona’nın Gözleri” Türkçede

Kitapyurdu Mühürlendi

Belediye Kapısına Mühür Vurdu: Kitapyurdu Faaliyetlerine Ara Vermek Zorunda Kaldı