in ,

70’li Yılların Popüler Dizilerinden “Three’s Company”nin Yıldızı Suzanne Somers Hayatını Kaybetti

Suzanne Somers 76 yaşında hayata veda etti. “Three’s Company” ve “American Graffiti” ile tanınan aktris, Emmy adaylığı da almıştı.

Suzanne Somers
- Reklam -
- Reklam -

Suzanne Somers meme kanseri nedeniyle 76 yaşında aramızdan ayrıldı. Oyuncu özellikle 1970 ve 1980’li yıllarda rol aldığı sitcom yapımlarıyla tanınıyordu.

Somers’ın menajeri ölüm haberini doğrulayarak şunları söyledi:

“23 yılı aşkın bir süredir agresif bir meme kanseri türüyle mücadele ediyordu. Suzanne hayatını kaybettiğinde etrafında sevgi dolu kocası Alan, oğlu Bruce ve yakın ailesi vardı.”

- Reklam -

Açıklama şu sözlerle devam etti:

“Ailesi 16 Ekim’de onun 77. doğum gününü kutlamak üzere toplanmıştı. Bunun yerine, Somers’ın olağanüstü yaşamını kutlayıp onu çok seven milyonlarca hayranına ve takipçisine teşekkür edecekler.”

Suzanne Somers - TV

Suzanne Somers Ardında Unutulmaz Performanslar Bıraktı

Suzanne Somers kariyerine 1960’ların sonunda Bullitt, Daddy’s Gone A-Hunting ve Fools filmlerinde aldığı küçük rollerle başladı. İlk popüler rolünü 1973 yapımı American Graffiti’de deneyimledi. Daha sonra Starsky and Hutch’ta yer aldı. Ayrıca Lotsa Luck!, The Rockford Files ve One Day at a Time gibi dizilerde konuk oyuncu oynadı. En ses getiren performanslarından birisi ise Three’s Company dizisindeki Chrissy Snow rolü oldu.

Three’s Company dizisi ABC kanalında 1977-1984 yılları arasında yayınlandı. Yapım, iki bekar genç kız (Somers ve Joyce DeWitt) ve ev sahibini alt etmek için eşcinsel gibi davranan bir adamdan (John Ritter) oluşan üç ev arkadaşının maceralarını takip etti.

Suzanne Somers - Three’s Company

- Reklam -

Somers, 80’li yıllarda yapımdaki erkek meslektaşlarıyla eşit ücret talep edince diziden kovuldu. Ancak aktrisin bu hamlesi, TV sektöründe ücret eşitliği açısından öncülük eden bir tavır olarak karşılandı ve gelecek nesilden kadın oyuncuların yolunu açtı.

Suzanne Somers son rolünü 2001 yapımı kara komedi filmi Say It Isn’t So’da canlandırdı. 2012 yılında Suzanne Somers Breaking Through adlı çevrimiçi sohbet programına başladı. Yapımda çoğunlukla konuklar ağırladı ve sağlık – fitness gibi konuları ele aldı. Programda ayrıca Three’s Company’deki rol arkadaşı DeWitt’le yeniden bir araya geldi ve bu bölüm hayranlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Somers oyunculuk kariyerinin yanı sıra aynı zamanda bir yazar ve müzisyen olarak da tanındı.

Suzanne Somers hakkındaki hislerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Coliider


Bizleri Google News ve sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suudi Arabistan 7.000 Yıllık Taş Yapı Hayvan ve İnsan Kemikleri

Suudi Arabistan’daki 7.000 Yıllık Taş Yapıda Hayvan ve İnsan Kemikleri Bulundu

Percy Jackson and the Olympians Dizisi Karakter Posterleri

Zeus, Poseidon ve Dahası… “Percy Jackson and the Olympians” Dizisinden Karakter Posterleri Yayınlandı